Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Crtice jedne uzbudljive svakodnevnice

Toliko tema, a ne znam koja bi vas manje zanimala.

Prvo sam htio pisati kak sam cijelo dopodne izbjegavao trčanje. Ko nekoć učenje ili pred tjedan dana pranje suđa. Nakon svih prepreka (čak sam pomeo ispred kuće, prao nekakve kante), na kraju sam krenuo prema Maksimiru, ali skužio da je već 12.40, dućan radi do 13, a ja doma nemam nikakvog soka. Poslije je već bilo stvarno prekasno, a sunce prejako.

Druga tema je bila kak se ne javljam na telefon jer izbjegavam susjedu kojoj sam zaboravio cijeli prošli tjedan kupiti poštu iz kaslića i zalijevati cvijeće.

Treća tema se nametnula sama od sebe dok sam, čekajući da se skuhaju talijanete, prao rajnglicu i tanjur iz kojeg sam netom prije pojeo juhu. Isto tako, netom nakon što sam talijanete pojeo, oprao sam tanjur i vilicu. Poanta je, dakle, da suđe odmah operem ne puštajući da zmazano stoji i čeka neke bolje dane. Evoluirao sam kao domaćica. Tako sam sladak. A i krasan. Kao krašotica. (Zapisuje li tko ovo??)

suđe



A prek tjedna sam vas htio udaviti polemikom pekmez-marmelada-džem i pobijanjem uvriježenog mišljenja da se pekmez, marmelada ili džem ne mogu mazati istim nožem kojim se i puter mazao. I zapravo uopće nemam pojma što je točno marmelada.

kruh i pekmez



Život mi je uzbudljiv.


Post je objavljen 12.07.2009. u 18:40 sati.