Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Jebem ti bogohuljenje...

Irci su izglasali zakon kojim kažnjavaju svako bogohuljenje sa dvadesetpet tisuća eura kažnjavaju svako bogohuljenje, prenosi Index.hr. Upozoravaju se nježne dušice da slijedi poprilična količina sočnih psovki :)

Čisto me čudi da se toga nisu naši sjetili, jerbo je poznato da su Hrvati, a posebno Dalmatinci veli psovači. To bi bila idealna antirecesijska mjera, koja bi uz propisno kontroliranje vrlo brzo napunila osiromašeni proračun.

Zamislite situaciju da, recimo, prelazite preko pješačkog prijelaza, i pored vas na crveno svijetlo proleti lokalni budžo u metalik mercedesu, i vi viknete za njim: "Jebo ti bog mater, tebi i tko ti auto dade!!!" Niste ni izustili psovku, kad na drugoj strani ulice spazite uniformiranog predstavnika narodne vlasti kako piše nešto u notes. Kasno se sjetite da su nedavno i u nas kao i u Irskoj izglasali zakon protiv bogohuljenja. Nakon što ste ga pokušali podmitit, što on glatko odbije, pošto je već napisao kaznu, opsovat ćete ponovno, ovaj put se sa nebesa spuštajući u spavaću sobu majke onog vozača koji je sve ovo i zakuhao, usputno u tu sobu smještajući barem nekoliko primjeraka canis lupus-a.

Potaknut ovim aktom, evo vam nekoliko najmasnijih psovki:

Jebem ti pola boga.

Jebem ti punu škatulu suhih Isukrsta. Zašto suhih? Da ih više stane.

Jebem ti tri silosa žita, na svakom zrnu tri boga.

Jebem ti gospine piliće.

...Ima toga još, ali sam sa ovim do sad zaradio kazni (u Irskoj) koliko bih zaradio radeći negdje valjda do penzije...

Post je objavljen 11.07.2009. u 22:05 sati.