Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Novosti iz tabora Lazia i Genoe

Luciano Zauri, 31-godisnjak, je danas posudjen Sampdoriji na godinu dana. Argentinski golman, Juan Pablo Carizzo ce biti slijedece sezone na posudbi u Zaragozi. Zaradjivat ce 1,4 milijuna Eura, a ako Spanjolci odluce otkupiti njegov ugovor morat ce u kasu Lazia uplatiti 10 milijuna Eura.
U istoj toj operaciji, Zaragoza je u potpunosti dala Laziu Francelina Matuzalema, koji ce s rimskom ekipom imati vazeci ugovor do 2013. godine.
Za usluge Cristiana Ledesme je vec duze vrijeme zainteresirana Fiorentina. I ovaj put, Claudio Lotito je kao i u slucaju Gorana Pandeva, odredio paprenu odstetu, a ona iznosi 15 milijuna Eura.
Lazio je zainteresiran da u svoje redove dovede dvojicu novih Argentinaca.
Nicolas Hernan Otamendi, 21-godisnji defanzivni igrac Velez Sarsfielda, te Leonel Vangioni, lijevi vezni igrac Newell' Old Boysa, cija je cijena 3 milijuna Eura, su Lazieva slijedeca meta za pojacanje ekipe.

Novo, po tko zna koje pojacanje Genoe je Emiliano Moretti. Moretti je lijevi branic, protekle sezone je igrao u Valenciji. Genoa je u pregovorima s Napolijem da dovede i Michelea Pazienzu, a u suprotnom smjeru bi isao Francoise Modesto.

Post je objavljen 10.07.2009. u 16:14 sati.