Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

NOVOSTI IZ RODNOGA KRAJA

Postovani posjetitelji bloga.Kao sto ste i sami primjetili 6 mjesec je u Paklarevu obiljezen brojnim sportskim aktivnostima,pa tako nastavljamo i u 7 mjesecu.
-Vlada Republike Hrvatske donirala je M.Z.Paklarevo 85000(osamdeset i pet tisuca)kuna(cca 21000. km),za uredjenje skole i skolskog igralista.Nadamo se da ce novac biti utrosen za ono sto je i namjenjen,a republici Hrvatskoj se zahvaljujemo na pomoci.

-Povodom obiljezavanja godisnjice stradanja travnickih Hrvata u selu Bikosi(zupa Guca Gora) polozeni su vijenci na spomen obiljezju u samome selu.Odrzan je i turnir u malom nogometu na kojemu je sudjelovala i ekipa Hrvatskog amaterskog kazalista Travnik.Za HAK su igrala i dvojica nasih Paklarcana Augustin i Davor Valjan.Prvo mjesto osvojila je ekipa HAK-a, a za najboljeg igraca proglasen je Augustin Valjan,najbolji golman Zvone Markunovic(oba igraca HAK-a).Cestitamo.

-U Paklarevu pokrenuta skola malog nogometa koju vode Augustin i Davor Valjan.Zanimanje izuzetno veliko tako da se svaku vecer na igralistu kod skole skupi 30-40 djece koja treniraju podijeljena u 3 starosne skupine.Treninzi su u 18-19-i 20 sati.Svi koji imaju zelju da treniraju mogu se jos uvijek prijaviti.Cestitamo na pravoj ideji tako da djeca iskoriste slobodno vrijeme za treninge i bavljenje sportom.




Post je objavljen 10.07.2009. u 13:22 sati.