Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/forgottenfairyland

Marketing

When passion rules the game...

Još jedna noć nespavanja. Još jedna od ne znam ni sama koliko. Umor koji osjećam je strašan, ali si ne dopuštam više sna. (hahaha, autoagresija. yeah right.)
Uništim svaki pokušaj & ne dolazim do cilja što me nervira. Dam si obećanje, svaki jebeni dan si dam obećanje i isplaniram što ću napraviti. Hoću, znam da hoću. I onda jednostavno pustim. Svjesno zajebem. Ipak postoji sutra. Ne želim više taj začarani krug. Crpi svu energiju iz mene.
Više si ne dopuštam pogreške. Bilo je dosta. Analizirala sam se do te mjere da mi više nije ništa ostalo za analiziranje.
Razmišljam o brisanju bloga. Ne, neću. Previše toga je na njemu, žao mi je uništiti sve na čemu sam radila i u što sam uložila bar malo truda. Tako da ostaje na životu. I ne znam, ovo je valjda jedini način da pratim svoje porazbacane misli i jedino mjesto na kojem ih uspijem posložiti u nešto koliko-toliko smisleno.

Jedina stvar koju ne volim kod praznika je činjenica što imam PREVIŠE slobodnog vremena. Mislim, volim to što mogu spavati kad hoću i do kad hoću, volim to što mi se nikuda ne žuri i stvarno nemam nikakvih obaveza. Ali opet, ponekad mi fali ustajanje u točno određeno vrijeme, trčanje pod tuš, ispijanje kave, preslušavanje nekog novog benda na mp3-u i pušenje na putu do škole.
Nedostaje mi onaj rush, onaj adrenalin koji me pucao kad sam znala da moram napraviti nešto u jako kratkom roku. Ali što je je, kad ne moram, ipak se ne živciram toliko. I mogu biti vani svaki dan do suludih sati.
Živcira me premalo koncerata u ovo vrijeme. Kreator i Amon Amarth su imali neki baš loš tajming, a sada kada imam vremena koliko želim, nema ničega. Tek krajem 8. mjeseca odlazim na Destroying the Europe tour - Shining :). 9. mjesec- metalfest, a nakon toga u 10. Amorphis, što apsolutno jedva čekam ali je tajming opet loš.
Tako da se sada, dok nema koncerata, moram zabavljati random stvarima.

Totalno sam se zaljubila u To/Die/For <33
Night is like a hand
That feeds our lust
Darkness, like a temple of love
No sorrow in us
Stars above make us feel alive tonight
Wake up when night drives sun away
Feel the rush burn in our veins
Fall asleep before the dawn
Hearts ache
Under a velvet sky
Faces look cruel in daytime
And we are weak under the sun
We're strangers in the middle of the day
You are the moonshine child
And I am the one
Who's been blinded by the daylight
Come and follow me
Wake up when night drives sun away
Feel the rush burn in our veins
Fall asleep before the dawn
Hearts ache
Under a velvet sky
(Under a velvet sky-To/Die/For)

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 10.07.2009. u 05:00 sati.