Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Ovoga puta i zvanično: Felipe Melo u Juventusu!

Trakavica oko prelaska brazilskog internacionalca Felipe Mela u Juventus danas popodne je konačno završena. Ključ ovog transfera leži u tome da je Marco Marchionni popustio u svojim novčanim potraživanjima prema Fiorentini za svoj prelazak iz Juventus u Fiorentinu.
Naime, Marchionni je prvotno tražio 1,5 milijuna Eura po sezoni, za trogodišnji ugovor, no "viole" su mu nudile 1,3 milijuna. Naposljetku je Marchionni popustio, te se seli na 3 godine, koliko će mu trajati ugovor u Firenzi. Felipe Melo bi se trebao već sutra priključiti ekipi Juventusa na pripremama u mjestu Pinzolo, na samom sjeverozapadu Italije.

Danas je stigla i radosna vijest za navijače Napolija; njihov idol i ljubimac, argentinac Ivan Ezequiel Lavezzi je nakon prepucavanja oko godišnje zarade za vrijeme ove stanke između dvije sezone sa predsjednikom Aureliom De Laurentiisom, se vratio u prijepodnevnim satima iz Argentine u rimsku zračnu luku Fiumicino, odakle će sa ekipom otputovati u večernjim satima u Austriju na početak priprema za narednu sezonu.

Post je objavljen 09.07.2009. u 19:32 sati.