Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

9.7.2009. Tomov Blog

OPET GUSTAV
Haha, evo opet Gustava (sorry Klaus :). Nisam siguran što je ovo... ali me na neki način podsjeća na Gustavov legendarni ples na VMA fanparty-u. Trebam sad ići da naučim ove plesne korake.



*ne znam zašto, al imam neki osjećaj kao da jeTom jako zapeo za 'ljude' koji skoro pa goli plešu po livadama....xDDD Ne, stvarno... kaj je njemu??? ja sam se ovom tak smijala, ne možete ni zamisliti koliko... i to ne zato jer je sam po sebi video smješan, je, daleko od toga, ali najviše tome kaj Tom to stavlja na svoj blog... kaj on stvarno nema pametnijeg posla od gledanja ovih GLUPOSTI?!?!!?! hahahahaha... strašnoo... I najsimpatičnije od toga mi je kak se on zaj****a s Gustavom... i još kad zamislim njega dok gleda ovo... kak se smije... OMG... to mi je preeedobro... budalaaa....hehehe :))) I kak ga ne voljeti??? Ma moraš ga voljeti... aaaaa.... roflroflroflbeljbeljbeljsretansretanfinocerekcerek nemoguće! :)


Bravo TV - 8.7.2009




Glasajte za najdražu zvijezdu iz H&M kampanje protiv Aids-a

Tokio Hotel je s ogromnom prednošću na prvome mjestu! :))

glasati možete OVDJE!


Popcorn DE 8/09

Photobucket

Napadi na Tokio Hotel i Miley Cyrus!

Oni su najomrženije zvijezde na interntu. Nitko nije nikada bio toliko zlostavljan poput njih. Na antifan stranicama Toma i bill predstavljaju kao homoseksualce. Puno akcija je zapravo protuzakonito: okrutne fotomontaže, prijetnje smrću ili igrice poput 'Kill Mile'(Ubi Miley). Nedavno je netko objavio da je Miley mrtva! Takve šale su zabranjene i smatramo ih gubljenjem vremena.

*ahh.... nažalost je tako... al ti glupi antifanovi su stvarno glupi..xD Oni nemaju ništa pamtnijeg za raditi, valjda ih nitko ne voli... oni nikog ne vole i zato i idu raditi takve stvari! Priznam da ima jako puno antifanova Tokio Hotela, ali zato ima i nas, fanova!!! Na milijunee... i u ovih nekoliko godina se je pokazalo da nam ti antifanići niš ne mogu!! Tokio Hotel je od početka u vrhu, kolko god ih oni mrzili, oni suu vrhu! Kao što je i Bill rekao na Golden Kameri da možda baš zahvaljujući tome... e to je istina... antifanovi ih tom svojom mržnjom na internetu i reklamiraju, makar to ne žele priznati.. u jdnom intervjuu je Georg rekao da ije važno što se priča o njima, nego je važno da se priča!! e nek oni samo pričaju, i mi ćemo... oni nam pomažu ih promovirati u svijetu... :)) hvala vam! hihi

THE RING - TH verzija
*svaka čast onomu tko je napravio ovaj video!!



Tom i Bill - animacije hahaha

Photobucket Photobucket

KIKA i ARD
Televizije KIKA i ARD traže Tokio Hotel fana d 10-15 godina za reportažu o Tokio Hotelu. Fanovi će u reportaži pokazati kak se priprema za TH koncert. (LOL) Roditelji se trebaju složiti s tim zato jer će i oni sudjelovati u reportaži!

to bi bilo to... :))
pusaa

mah

Post je objavljen 09.07.2009. u 15:58 sati.