Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boric

Marketing

Momir"Placko"Bulatovic,Slobin Kalimero,predsjednik Crne Gore,CETNIK

RAZGOVOR SLOBODANA MILOSEVICA S MOMIROM BULATOVICEM U KOJEM RAZGOVARAJU O"UROTNICKOM"PISMU CIJI JE AUTOR RATKO KNEZEVIC,A CIJU JE KOPIJU MILOSEVIC DOBIO OD NEKOG SRPSKOG LOBISTA U AMERICKOM KONGRESU.MILOSEVIC NAMJERAVA ISKORISTITI TO PISMO KAKO BI SE KONACNO OBRACUNAO S CRNOGORSKIM VODSTVOM.POKUSAVA OBJASNITI BULATOVICU VAZNOST OVE POVIJESNE PRILIKE,POVLACECI PRITOM PARALELU S NJEGOVIM OBRACUNOM S IVANOM STAMBOLICEM...

BULATOVIC:Alo?
MILOSEVIC:Sta radis,Momo?
BULATOVIC:E,alo!
MILOSEVIC:Kazem,sta radis?
BULATOVIC:Evo,sedim malo s ovim svojim drugarom,ministrom financija i pricamo.
MILOSEVIC:Dobro,necu onda,posto nisi sam,da te mnogo,ovaj zadrzavam,ali samo da ti kazem,posto sam tek sad citao POLITIKU jer su mi bili danas ceo pre podne,doveo ovaj 20 ovih,svi predsednici opstina i rukovodstvo oblasti ove istocne Slavonije,Klein i njegovo rukovodstvo celo.
BULATOVIC:Aha.
MILOSEVIC:Malo sam dobar poso s njima napravio,sve sam ih pomirio i ovaj postigo da Klein prihvati sve ovo sto su ovi trazili.
BULATOVIC:E pa odlicno.
MILOSEVIC:Ali,kazem,sad sam tek procito POLITIKU.
BULATOVIC:Da.
MILOSEVIC:I za tvoju informaciju da ti kazem,da imam u kancelariji originalno pismo naslovljeno na odgovarajuceg kongresmena koji je nas prijatelj,koji je nas covek i kongresmen,u svetu cuven,koje je on dobio od ovog Venta i Rahala(Americki kongresmeni Bruce Vent i Nick Rachall,op.a.),samo sto,ovaj,molim...
BULATOVIC:Da skine to ime,jel tako?
MILOSEVIC:Pa skinuto je ime,ali ja imam sa njegovim imenom kompletno.
BULATOVIC:Aha.
MILOSEVIC:I gde mu se obracaju"dragi",pa onda po imenu,a pre toga ono...i to sve gore.Ova obojica,i mislim autenticnost uopste ne dolazi...da nije,znas sto to je...Ha ha ha!
BULATOVIC:Ne,ne,vidim i ovo pismo sto je Knezevic uputio,to je sasvim dovoljno.
MILOSEVIC:Ma mislis sve pokriva,ali video sam sad kad sam procitao POLITIKU,on je celu Vladu umesao u demantije.On se ovaj,kao naneta velika steta crnogorskoj Vladi i njenom premijeru jer kao,boze neko ko je falsifikovao njegovo pismo,mislim to on sada uvlaci,iduci logikom greske.On sad kao na vodu kad bacis kamen,pa se sire koncentricni krugovi,tako uvlaci u tu gresku i u kriminal celu Vladu.
BULATOVIC:Pa,nazalost to je i danas isto napravljeno,kao Vlada ga je podrzala i tako dalje.
MILOSEVIC:Pa,to je neverovatno!
BULATOVIC:Ma da.
MILOSEVIC:To je stvarno neverovatno.Ja mislim ovu priliku nemoj propustati je znas kako ti je kad sam ja politicki pobedio,onda se Stambolic slagao sa svim sta se kaze,ali da ga nisam smenio kroz mesec dana ne bi slagao,pa bi krenuo opet da ti glavu skida.
BULATOVIC:Veruj mi da to znam.
MILOSEVIC:To je cisto ko suza.
BULATOVIC:Vidi,samo jos jednu stvar da te pitam;ono sto si mi onda spomenuo,ja sam zamolio ministar da proveri,na ovim racunima koje on kontrolise,to nema,a ima li smisla da ti omogucis da se sa...Borkom(Borka Vucic,generalna direktorica BEOGRADSKE BANKE i Miloseviceva osobna bankarka.Milosevic ocigledno aludira na tajne racune koje je Crnogorska vlada imala otvorene za potrebe Ratka Knezevica,a sve u sklopu Milosevicevog obracuna s crnogorskim celnistvom,op.a.),da bi mu eventualno Borka dala neku strucnu sugestiju oko toga kako mi dalje da potrazimo gde su te pare.
MILOSEVIC:Vidi sta je,on ce se videti sa Borkom da mu da strucnu sugestiju,
ali zinuti ona nece nikome...koju zna.Ja bi hteo da dodjem do tih informacija da dam tebi,a ti onda,da vidimo kako se moze do toga doci,a da je 68(misli na 68 milijuna)-to oni garantuju.
BULATOVIC:Dobro,mogu li da...
MILOSEVIC:Razlicitim imenima koja su menjali nekoliko puta za ovo vreme.
BULATOVIC:Znaci,ima li sanse,inace Borka je juce postavljena za VD BEOGRADSKE BANKE.
MILOSEVIC:Video sam u novinama,nisam znao da su dali saopstenje,i ovaj,ja je ocekujem da se pojavi za dan-dva.U svakom slucaju cemo pomoci da se dodje do toga jer to je rasuto na nekoliko...
BULATOVIC:Da.
MILOSEVIC:Da se do njih moze doci.I na kraju krajeva to ipak mora da se smatra imovinom Crne Gore,a ne imovinom tih nosilaca.
BULATOVIC:Kako ne.
MILOSEVIC:Ja ne znam kako bi oni zaradili pare i odakle,mada znam da je bilo poznato bogatstvo porodice Djukanovic i pre,ali on ce sad da ga uveca,jel.
BULATOVIC:Pre nove ere,jel?
MILOSEVIC:Ha ha!Jos pre nove ere.Ha ha ha!
BULATOVIC:Ha ha ha!Dobro,Slobo.
MILOSEVIC:Ajde,Momo,vazi.
BULATOVIC:Ajde,zdravo.
MILOSEVIC:Samo sam ti ovo hteo da ti kazem;znaci,imamo originalno pismo na konkretnog coveka.
BULATOVIC:To je dobro.
MILOSEVIC:...im koji je to dao nasem coveku.
BULATOVIC:Dobro,ajde hvala ti puno.
MILOSEVIC:Momire,cao!
BULATOVIC:Zdravo!
(Dusan Viro-"SLOBODAN MILOSEVIC-ANATOMIJA ZLOCINA")

Post je objavljen 09.07.2009. u 01:25 sati.