Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Koncerti: Što nas sve čeka do kraja godine?

Još je friška vijest da su Depeche Mode konačno dali novi datum koncerta, 14. 2. 2010. - samo da nam Dave Gaham bude živ i zdrav, da se opet ne razboli.



Očekuju nas hrpe koncerata, a sve u Zagrebu: također friška news je da nam u goste dolazi jedan od TOP 3 naj boy bendova svih vremena (druga dva su Jacksons 5 i Take That) Backstreet Boys, 27.11. a nova i ne još sasvim potvrđena vijest je će nas posjetiti i Diana Krall, planetarno popularna jazz pjevačica i pijanistica, navodno 13.11.


Očito će cijela godina biti koncertna torta s puno šlaga i čokolade jer ćemo u studenom gledati još i genijalni Massive Attack, te ne zaboravite legendu Toma Jonesa u Beogradu.


Prošli mjesec je definitivno potvrđen i specijalitet na meniju: The Cult, jedan jedini i neponovljivi - 30.9. Zagreb pada u nesvijest!


Uz njih još tri isto vrlo zanimljiva koncerta: The Offspring će valjda ovaj put i održati koncert 5.9., uvijek dobrodošli i dragi Eros Ramazzotti je 24.10., a 6.10. će nam se u novom svjetlu predstaviti Tarja Turunen, ex-pjevačica Nightwisha koja je prije tjedan dana imala uspješan koncert u Budimpešti i ovo će biti posebna zanimljivost za sve fanove i šire.


Malo sam nelogično skočila na kraj godine, a pred nama je dugo, toplo i bogato ljeto i pregršt koncerata na obali (termine chekirajte u kalendaru): Viva La Pola s odličnim line-upom, Ljeto na Trsatskoj Gradini s vrhunskim domaćim izvođačima, otok Pag i Papaya club s jakim gostovanjima (da samo nabrojimo DJ Tiesto i Barbaru Tucker), i posebno ljetnu turneju Majki i Vlatka Stefanovskog & Miroslava Tadića.

Ali ni to nije sve! Uz set kvalitetnih noževa koje ćete kupiti u TOP SHOP-u, možete se brusiti na Madonnu u Deželi, 20.8. i DA DA, nemojte biti cmizdre i „iz inata ne idem“ na U2 i Snow Patrol (+The Hours) 9. i 10.8. u Maksimiru što već toliko ponavljam da sam sama sebi dosadna.


Ali prije svega put pod noge u Udine (ako ne vjerujete Udine su bliže nego Beč!!) i 23.7. dakle uskoro na koncert Brucea Springsteena jer to vrijedi svake lipe i kapi znoja koju ćete proliti vozeći se u klimatiziranom autu dok vani piči 32 stupnja ili lijeva kišurina.



Slijedeća rekapitulacija slijedi za koji mjesec.


Post je objavljen 12.07.2009. u 07:49 sati.