Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Popust...

Dobro da sam na Cool listi, jer sve ove s desne strane uopće ne vidim, pa tako ne bih vidjela ni sebe samu.. Jebemu i nadrkanih reklama, koje se ne daju ubiti i dozvoliti pozadini da bude vidljiva. Ili je do mojeg kompa.. ??

Anyway, danas smo silom prilika završili u jednom od trgovačkih meka predragog nam velegrada i metropole ove lijepe naše. Između ostalog - pila nam se kava. Tj. nekima se pila kava. Ja sam bila na pivi. Jebiga, rijetko ne vozim, pa kad to i ispadne, iskoristim koliko mogu.. Uz pivo. He he...

I sad - reklama: 30% popusta na sve vrste kave i 30% popusta na sve pive. Mašala!!

Kad ono - piva nas je koštala 8 kuna i nešto lipica - skinut popust kako što je i rečeno, a kava 10 kuna. Bez popusta. Jebiga.

I sad dilema: da li se svađati sa konobarom ili ne oko popusta. Guzdi je bilo ispod časti utjerivati dug, no ja sam (u žaru nekoliko piva) bila raspoložena tražiti drugi račun s pravilno izraženim ciframa kako što se i reklamira.

Naime, željela sam da taj višak, eventualno utjeran ostane konobaru, a ne gazdi lokala. Ne bih uzela tu razliku sa sobom..

Dotični zakoniti me odvukao silom, pa ne mogu reći kako bi sve i završilo.. nut

Što bi vi napravili?? smijeh

Ps. I da - što bi sa svim onim mojim silnim znanjem? Pošto sam ja ipak timski igrač, a ne borac na vjetrenjače, svoje sam znanje prenijela nekolicini svojih šefova i direktora. Pa sad, ako oni žele istjerivati pravdu - tu sam. Ako su u igri više (nebeske) sile - ja ću mirovati. Nekad je potrebno biti pametan i šutiti. Ehh.... smokin



Post je objavljen 06.07.2009. u 21:55 sati.