Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ipak kratki osvrt, da se ne zaboravi (1501)

Blogam od samih početaka, nažalost moj glavni izbor je bio blog.hr jer sam isto kao i Darius procijenio da će to biti najposjećenija domena. Politika uredništva je od početka do danas ostala ista, forsirati prijatelje i huškati pse kojima pljuvačka curi preko gubica na neistomišljenike. Sjećam se koliko je na počecima veličana jedna blogerica, dok je npr. druga, koja sad uzgred objavljuje par knjiga, a pisala je kao halterego bila ignorirana, tada nije bilo previše blogova i ne stoji obrana da se sve ne može primjetiti.
Ignorirana je bila i, ja bih je nazvao splitsko dubrovačka grupa, vjerojatno najjača na ovoj domeni, satie, pg, manta, medusa, pooka, neću nabrajati dalje jer sigurno nekog izostavljam, zanimljivo dubrovčani su jaki i na blogeru.hr i svejedno prilično marginalizirani. Onda je došlo jedno čudno vrijeme, poklopilo se da anderlon odgovara na naslovnici i da naglo jačaju liste, do tada su od coolera svi čitali praktično samo sadistica.
To naravno nije predugo trajalo, većina najboljih je napustila ovu adresu, ali je stigla nova generacija fightera, to su svi ovi koje danas komentiram i koji kod mene komentiraju. Nakon preuzimanja od strane nove.tv, jedina politika je izazivati što više svađa među blogerima, jer inače ovako uređivana besmislena naslovnica ni privilegirani blogovi ne bi imali komentara, niti posjeta, a baš to šefovi traže. Treba propagirati histeričnog babu ili duška, mudana ili adulta il referendum ili njegovog ženskog alter ega, depiliranu miljenicu uredništva, da ne nabrajam dalje.
Ja ću vam bez problema nabrojati trideset kvalitetnih blogera, a vi me iznenadite pa nabrojte petnaestak s listi...
p.s.
partizAna hvala, cura zbilja super pjeva, nažalost fotke mi nisu baš uspjele,doći će ona ponovo kao zvijezda u ove krajeve ;)
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 06.07.2009. u 19:08 sati.