Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Zagrijavanje za U2 - nove fan pit ulaznice!

Ovo very short:

Samo da između ovih silnih koncertnih recenzija i najava za Motovun ne zaboravite da je vrijeme za zagrijavanje za U2 koncert!
Nakon što su prošli utorak velebno otvorili turneju na Nou Campu u Barceloni, što možete u detalje vidjeti i pročitati na websiteu www.muzika.hr , evo i još jedna vijest vezana uz ulaznice fan pita:
"Na oduševljenje svih fanova koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za RED ZONE sektor, producenti Live Nationa uvidjeli su da, nakon savršeno realiziranog koncerta u Barceloni, umjesto 600 mogu primiti 750 fanova ispod "pandži" pozornice (vidi sliku) pa su odlučili pustiti u prodaju još 150 ulaznica za to 'vruće' mjesto na koncertu. Prodaja tih dodatnih ulaznica, čija je cijena i dalje 2000 kuna, krenula je u prodaju u petak, 3.srpnja u svim poslovnicama sistema Ticketpro te putem interneta na www.ticketpro.hr".



Jest da je mnogo, ali ja sam osobno popričala s ljudima koji su bili u Barceloni i opći je zaključak da će koncert vrijediti svake lipe, makar i niste posebni ljubitelj U2.

A sada... uskoro dolazi detaljan izvještaj s Rokaj festa!


Post je objavljen 06.07.2009. u 01:02 sati.