Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4cate

Marketing

SAMO KRATKO .... ETO,JUTROS....

Samo kratko se javljam, opet u "svoje" vrijeme, kako si ti i jesi li uspjela ispeći kolače koje si imala naručene za subotu? Ja sam danas bio na kupanju nakon otprilike 5 godina, sve to vrijeme nije mi se dalo ići do plaže a kod nas je došla ženina nećaka pa sam sa njom otišo do mora, i mogu ti reći da sam se veselio ko ono malo dijete kad ide na more prvi put, e mene budale što sam ja propuštao svo to vrijeme nisam ni bio svjestan. A sad ću ići na plažu kad god budem mogao, lijepi pozdrav!



Eto,jutros sjednem za kompjutor nakon pet dana i vidim poruku.Kolače sam naravno završila,a sada plaćam danak znaš onaj sistem bumeranga. Najprije sam svih ovih dana napeta i radim punom parom a sada se opuštam a stomak boli toliko da izaziva aritmije...ma...bit će bolje..valjda...jednom...
Kupanje ti je super stvar za opuštanje samo pazi se sunca ne zbog UV nego zbog živaca. Niti ja nisam bila na moru isto toliko jer sam dobivala grčeve svaki put kad bi ušla u more ,počela bi se tresti i evo paničnog ko naručenog, pa sam rekla nema mora dok ne dođem na se ali sve se bojim da ću se ja načekati,nešto to presporo ide.
Možda jednog dana sa unučićima.. dao Bog..
Ajde uživaj..i za kraj..
Toliko je bilo stvari u životu kojih smo se bojali a nije trebalo.Trebali smo živjeti. I.A.

Post je objavljen 06.07.2009. u 01:00 sati.