Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysteriumaloim

Marketing

DEMONSKI NAUK

Čime hranite svoju dušu nego ljubavlju. Onom koju dajete, primate i promičete. Ponekad se morate zapitati: "Da li možete dati više nego što možete i primiti?" Jedno od pravila sotonističkog svećenika Mysterium Aloima prema Elaboratu (knjiga zakona za naše svećenike) upravo je da daje više nego da prima. A duša koja ima u sebi te darove zaslužuje Aloim i otkriva raj u sebi. Naj jače oružje ljubavi je milosrđe.

Mnogi će vas pljuvati i mrziti zbog imena Sotone ili Aloima, to potpuno znamo i shvaćamo, ali upravo zbog toga se nećemo odreći imena Sotone, nego ćemo ga nositi ponosno i prema uzurpatorima koristiti oružje milosrđa. Jer ipak, duša koja je odana Aloimu, koja ga je spoznala, prima dar milosti koja je neizmjerna a kad napusti ovo tijelo doseže sjedinjenje s Aloimon, božanstvom u konačnici.

Svi znate koliko je vaš život kratak i prolazan. Neki od vas to zloupotrebljavaju na taj način da iskoriste određeni trenutak vašeg života kako bi vam nanijeli naj veću moguću štetu. A ta šteta je kad dođete u starije godine života, više nemate snage za učinit unutarnje promjene. Vaše znanje koje su vam usadili je nemoguće da ga ne živite koliko god se trudili. Srce mora biti slobodno od znanja i otvoreno svim mogućnostima. U tome leži mudrost.

Sasvim je normalno danas pljuvati po Sotonizmu, to je tako zbog mnogih loših stvari koje je Sotonizam napravio i koje još uvijek ponavlja. Ali ako Sotonizam preuzme na sebe naj veću moguću žrtvu a to je da, samog sebe ubije, uništi i stvori se ne u ljudsku religiju nego u ukaz istine. To je moguće jedino ako ljudske oči nisu stalno uprte u djela nekih Sotonista koji su činili loše i nažao, nego se punom snagom usredotoče na Aloim i time spoznate sami sebe. Aloim nije religija i ono ne želi odvlačiti ljude od svojih osobnih uvjerenja i uvlačiti ih u neke sotonističke sekte. Što se tiče Sotonizma, Aloim želi da se o njemu sazna i uči istina o njegovom nastanku i gluposti svega. Aloim je jednostavno istina.


Post je objavljen 05.07.2009. u 01:55 sati.