Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niklina

Marketing

*. Is ThaT Real LOve? .*

Ponekad se zapitam, postoji li šansa ili nada da ju osvojim? Ali to pitanje nije jedino na koje ne znam odgovor. Sviđam li mu se izvana ili uznutra? Sviđam li mu se uopće? toliko pitanja, a malo odgovora. Kad sada pogledaš te romantične filmove, sve ti se čini kao nešto neobično i želiš da baš takve scene s filma budu u tvojem životu. no, da sve bude zakompliciranije, ne znamo. što ne znamo? odgovor.- Vjerujte mi da teme vezane uz ljubav su veoma zakomplicirane i nerazumljive. Postaviš sama sebi toliko pitanja ali nikada si ne postaviš odgovore. jer ih ne znamo. ne znamo odgovore jer ljubav je....ljubav je...ljubav je ljubav. Ne dogodi se svima leptirići u trbuhu ili nervoza prije prvog spoja. takvi kojima se to ne dogodi jednostavno u tu osobu nisu zaljubljeni a tvrde da jesu. Je li ta osoba vrijedna laganja i muljanja?

Image and video hosting by TinyPic

Romeo & Julia. Romantična priča koja potakne na plač. oni su toliko zaljubljeni, toliko osjećajni i emotivni. mnogo parova zavidi njima, ali samo u filmu. njih dvoje samo glume da su zaljubljeni a bilo bi puno bolje da su i izvan kamera zaista zaljubljeni. nisu. Romeo & Julia nisu zaljubljeni jedno u drugo. ili su možda bili? ili možda jesu? ne znam. no njima je ljubav očito udarila u glavu. da, da....romantičari su na kvadrat^^ i to je dobro. to je lijepo. bolje nego par s puno problema.

Image and video hosting by TinyPic

Koliko god se mi trudili osvojiti svoju simpatiju, moramo imati na umu sviđamo li se mi svojoj simpi. jer uzalud se truditi ako te ne voli. Poslije ćemo samo patiti kad shvatimo da smo se džabe trudili oko svoje ljubavi, koja nas je na kraju odbacila kao zamazanu, potrganu i bijelu krpu!
- a to...boli. plačeš i plačeš i plačeš sve dok suze tu bol ne isplaču tu bol. to boli. '*baš boli.

Image and video hosting by TinyPic

Njegove grube riječi ne bole. samo su uljez u mojem životu. i on je uljez. kojeg ću odbaciti kao zamazanu, potrganu i bijelu krpu!
da, hoću. I neću se kajati jer izbaciti ga je bio moj san otkako je počeo griješiti na riječima. hahahhaa^^ čista budala s viškom mudrosti. yea...right!
Lol*. zaključak je da izbacivati uljeze iz svog lifea zaista zabavno. poslije se osjećaš bolje. Ni On Ni Bilo Ko Drugi Ti Nemogu Ništa. ama baš ništa^^
sweet.
''Zbogom moja nesuđena ljubavi...izgleda da nam nije bilo suđeno. nađi si drugu koja će te voljeti takvog kakav jesi. nađi onu koja voli budale i idiote kao što si ti! ti si savršeno nesavršen... tako ti i treba kada se igraš sa mojim osjećajima. JeBi Se. :) Samo da znaš, osjećam se super. osjećaj se i ti, jer nisi vrijedan ImaTi Me.*

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 04.07.2009. u 19:34 sati.