Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

K'o budali šamar

Sigurno ste se našli u nekoj situaciji kad bi netko "izvalio" nešto toliko smiješno, da bi baš sjelo "k'o budali šamar"

Sjedi par nas ispred nekog kafića, ljetno vrijeme, djevojke u ljetnim haljinama i tako to, kad pored nas prođe jedna u takvome dominđosu, da su ostale cure (iako "ljetno" obučene) izgledale kao da nose burke. Par stolova do nas sjedali su neki, po naglasku bih rekao da su slavonci, i jedan kaže: "Jooj mala, poder'o bih te k'o krmača masnu torbu"


Neki dan sjedim sa prijateljem na piću u jednom objektu gdje se može gledati sportske prijenose, i vrti se tenis iz Wimbledona, igrala je Venus Williams protiv neke. Sjedili smo dosta blizu platnu (prikazivalo se na platnu projektorima, ne na velikim ekranima) i u jednom trenutku prikažu close-up Venusino lice, a ovaj moj prijatelj će: "U, jebemti što je gadna, ne bih je ni kamenom u glavu tuc'o"


A sada i razlog zašto se ovaj kratki tekst zove "K'o budali šamar":

Bilo je vruće ljeto prije sedam, osam godina, isto smo tako negdje sjedali, kad pored nas prođe mlada mama i gura dječja kolica, a u njima klinjo od možda godinu, godinu i po. A mama zgodna, sve na svom mjestu, zategnuto, nema oštrih rubova ... što reći, potpuno me opčinila, te sam pod silnim dojmom (možda ipak mrvicu preglasno) promrmljao "Mali, jebem ti mater". Mati mu je to očito čula, i sreća da nije bilo baš puno svjedoka tome kako je ovaj post dobio ime...


Post je objavljen 04.07.2009. u 18:57 sati.