Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravince

Marketing

Vrime je ...

Evala svitu moj dobri i deboto pošteni.

Nakon ovih naših lokalnih izbora uslijedili su ovi naši nazovimo ih mikro lokalni izbori.
U četvrtak održana je skupština HNK "Sloge" na kojoj se razrješavala dužnosti stara i imenovala nova uprava.
Nakon čekanja da se prikupi dovoljan broj skupštinara pristupilo se glasanju.
18 glasova bilo je za a jedan protiv razduženija stare uprave.
S time da je skupštinar koji je glasovao protiv razduženija stare uprave svoje protivljenje obrazložio time da je on za produženje mandata postojeće uprave.
Nakon toga se razvila diskusija koja je okončana zaključkom da se dosadašnjem predsjedniku produži mandat još jednu godinu s time da je on preuzeo obvezu kooptiranja novih članova u I.O. kao zamjena onima koji tu dužnost više ne žele obavljati.
Dosadašnji predsjednik HNK "Sloge" Vicko Bućan također je iskazao želju prema skupštinarima i ostalim nazočnim prijateljima Sloge da se u narednih godinu dana iznađe novi predsjednik.
Nova skupština sa prijedlogom nove/stare uprave biti će data na glasanje na slijedećoj skupštini.PhotobucketZa utorak 07.07. u 20.30 h (velika sala Doma) zakazana je izborna skupština i KUD "ZVONIMIR" te ovim putem pozivam sve članove, simpatizere i prijatelje Društva da se odazovu skupštini kako bi se izabrao novi predsjednik odnosno izvršni odbor Društva.

Želja mi je da nova uprava bude sastavljena od ljudi koji će svojim radom i ponašanjem doprinijeti razvoju Društava i koji će njegovati stare običaje i vrijednosti. Nasljeđe od naših djedova koji su davne 1923 g. Društvo i osnovali nas obavezuje na to.
Šteta bi bila da se ta tradicija prekinu upravo na našoj generaciji.
Sve dužnosti unutar Društva su volonterske jedina nagrada je upravo ono što nam i u imenu stoji druženje.

Zdravi i veseli bili !!

Post je objavljen 04.07.2009. u 12:54 sati.