Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Cerco l'estate tutto l'anno e all'improvviso eccola qua




Lipi moji,

Nedavno sam vam počela vodit i uređivat jedan splitski portal,
pa ću zbog vremenske stiske morat malo smanjit blogiranje ili ću se morat klonirat, a znan da bi još jedna ja bila previše za čovječanstvo , predmnijevan :))

To šta se tiče manje blogiranja, ne znan kako će ić, s obziron da ja volin blog i tu se nekako najboje osjećan. Ka doma.

Koncepcija moga portala je uglavnom: mrvu sriće, puno smija. Nema crnih kronika niti politike, osim u tragovima...po sistemu "nisan vas tila al' nisan vas ni falila".

Za sada sam i urednica i tekstopisac i lektorica i jedina novinarka i mali šta trči po kave :) Ali imam nekoliko već meni jako dragih suradnika, i to naših blogera, prepoznat ćete ih, ako počirite :) daklem, Danica Cvorović, Šjor profešur, Fra gavun, Lipa Mare i naša Gustirna :).

Iako nema niti 15 dana da sam počela s portalom, već imamo zavidnu čitanost i cila san ponosna i pravin se važna narafski.

U potrazi sam za ostalim možebitnim suradnicima, puno tehničkih problema rješavam u hodu, a kako ja to rješavam morete zamislit s obziron da me informatika zbunjuje po cilomen tilu.


Eto san se isfalila, fala na pažnji, priporučan se sa štovanjen :)


Post je objavljen 04.07.2009. u 11:27 sati.