Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U POŽARU DVANAESTERO KATNICE POGINULO ŠESTERO LJUDI

LONDON

Troje djece i tri odrasle osobe smrtno su stradale u požaru stambenog tornja na jugu Londona, objavile su vatrogasne službe u petak navečer.

Video by Dnevnik.hr

U požaru koji je u petak poslijepodne izbio u neboderu visokom 12 katova na jugu Londona
šestero je mrtvih, troje odraslih i troje djece', izjavio je glasnogovornik vatrogasaca u Londonu. Dodao je da je spašeno 30 osoba koje su bile 'u neposrednoj opasnosti', blokirane u toj stambenoj zgradi u Camberwellu, četvrti na jugu Londona.

Požar je pod nadzorom te nema naznaka da je unutar zgrade blokirano još osoba. Podatke o žrtvama potvrdila je policija i hitna služba. Po podacima policije, među mrtvima je trotjedna beba, dvoje djece od otprilike šest i sedam godina, žena od 30-ak godina i još dvoje odraslih. Na liječenje je primljeno 12 ozlijeđenih.

Čak 18 vatrogasnih kola i 16 kola hitne pomoći stiglo je oko 16.25 po lokalnom vremenu na mjesto požara koji je izbio na 4. katu i naglo se proširio prema 11. katu. S vatrom se borilo više od stotinu vatrogasaca, javlja Sky.Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar, a svi stanari zgrade su evakuirani. Dnevnik.hr




Post je objavljen 04.07.2009. u 08:42 sati.