Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljupka

Marketing

Tajni život Pippe Lee

Ovo sam ponijela na more i nije mi nimalo krivo-knjiga je dobro napisana,nije glupa,nego čitka i zanimljiva.Stvarno neobičan život glavne junakinje,odnosi majki i kćeri,sve u svemu-dobra knjiga.
Na moru sam onda čitala još svašta što mi je došlo pod ruku,čak i Mary Higgins Clark,a i neku staru knjigu pod imenom Harem.Bili smo na moru skoro puna dva tjedna i imala sam dosta vremena za čitanje.
Naravno,išli smo i u kino,a ono što mi se najviše svidjelo je film Žena kojoj sam čitao sa fantastičnom Kate Winslet u glavnoj ulozi.Film traje nešto preko 2 sata,ali nije nimalo dosadan,a mene je ,naravno,uspio i rasplakati.
Gledala sam još i ovaj domaći Metastaze,koji je odličan film,stvarno,stvarno odličan,s Rene Bitorajcem,ali i ostali glumci su fenomenalni.
Treći film,Koralina i tajna ogledala,je dječji i meni je bio malkice naporan,ali mojoj djevojčici se svidio,a to je najvažnije.
Stvarno obožavam ići u kino kad sam u Vodicama.Kino je divno,kupiš kokice i sok,sjedalice su super udobne i uživaš dva sata.A da ne govorim koliko je veći užitak gledati film na velikom platnu.

Post je objavljen 02.07.2009. u 14:52 sati.