Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

E bome, slušat ćete o politici by Rudarka

Ne mogu, a da i ja ne komentiram najnovija događanja na političkoj sceni. Šta vam ja mogu... naughty

Ko' bi reko' da ćemo se na tako lagan i elegantan način riješiti Kanadera? Oduvijek sam mislila da nam je, sad već bivši ministar Alfa i Omega ove naše domovine. Kad ono - mauna. Netko ga je tako stisnuo za jajca da je dao bezuvjetne otkaze u vladi, vlastitoj mu premiloj stranci i šire..

Hmmm.... eek

I sad me zanima nešto - ili je stvarno netko u pozadini tko je pomicao Kanadera po političkoj šahovskoj ploči (što mi je nekako teško za povjerovati) ili je nešto gaadno zgriješio premili nam bivši premijer...

Kosorica?

Bez obzira što mi se žena sviđa jer elegantno prolazi političkom scenom, te niti jedanput nije krivim tonom odgovorila ni na jedno provokativno pitanje, radilo se o braniteljima, seljacima ili bolesnoj djeci i što par excellence podržavam više - manje sve žene u politici (jer ih je tako i tako premalo), nisam sigurna da je dovoljno čvrsta da se država, vlada, ministri (recimo da mi se hebe za njihovu stranku) i sve ostalo ne sasipa kao kula od karata bez određene čvrste ruke ili dovoljno lukavštine i političkog iskustva starog vuka (tipa Račan).

Netko drugi? Ehh... Ne znaš jel' lopov, pozer ili luzer...


I da, Hebrangu neću nikada oprostiti što je kao ministar zdrastva otišao na operaciju u Švicarsku ili gdje li već. Takvo nepoštivanje vlastite domovine, vlastitog resora tj. ministarstva - mislim da nije u redu. Uostalom, i taj dotični kirug što ga je operirao - mogao je doći k nama i obaviti operaciju, pa bi sve drugačije odjeknulo.

I nemojte mi spominjati ništa o borbi za vlastiti život jer svakodnevno svaki drugi - treći građanin ove zemlje bori se za svoj!

I da nam takav bude predsjednik?

Haug! smokin

Post je objavljen 01.07.2009. u 19:57 sati.