Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

I NAJMLAĐI VOLE ODORU VATROGASCA

SIGETEC
Piše: Dragutin Rendić

Da jabuka ne pada daleko od stabla poznata je izreka koja se odnosi i na vatrogasnu obitelj Palaš iz Sigeca.

Otac obitelji predsjednik je DVD-a Sigetec, supruga tajnica, a stariji sin Florijan koji ima samo tri godine i još nije stekao pravo da nastupa za ekipu djece od 6 do 12 godina, ali ima veliku volju nositi odoru vatrogasca i družiti se s njima. Vatrogasnu odoru njegovi su roditelji s puno pažnje i ljubavi dali napraviti po njegovoj mjeri i koja mu s obzirom na njegovu dječju dob odgovara kao jednom od najmlađih članova DVD-a Sigetec.

Naime, njegov mlađi brat Fabijan koji ima dvije godine također je član društva i uskoro će i on dobiti vatrogasnu odoru. Sa roditeljima vol obojica odlaziti na natjecanja pa smo tako uspjeli snimiti Florijana na vatrogasnoj vježbi u Torčecu na Dan državnosti 25. lipnja, koju je s posebnim zanimanjem pratio. Zanimljivo je da to nije najmlađi vatrogasac u DVD-u Sigetec!

- U našem društvu imamo i mlađe članove, čiji su roditelji članovi društva. Smatram da je to dobro ne samo za društvo već i za naše vatrogastvo i dobar primjer kako treba pomladiti vatrogasno članstvo, rekao nam je predsjednik Darko Palaš. vatrogasac.net
















Post je objavljen 01.07.2009. u 12:00 sati.