Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/niklina

Marketing

.Slatkiša Nikad Dosta. ;D

Njam njam njam, mljac mljac mljac...čuješ te zvukove od kojih ti sline cure. netko ti pred nosom prelijeva vruću čokoladu, tako sočnu, tako ukusnu! i još vidiš kako se okruglim zamahima stavlja šlag i prosiplje kakao...ah... .Čokolade Nikad Dosta. u dućanu vidiš kako na polici blistaju Milkine čokolade i ne možeš im odoljeti nego ih gledaš, izbireš. ''da kupim ovu sa lješnjacima ili ovu sa karamelom?'' - često bi razmišljala smijuljeći se od uha do uha. a onda se ipak odlučim za lješnjake ;) oni su mi finiji xD ugl. volim sve čokolade samo ne volim sa grožđicama...to mi je odvratno. gledaš i gledaš kako se čokolada topi i topi i topi na ljubičastom papiru. onda se kocka čokolade nađe u tvojim rukama- gledaš ju kako ti se smijulji onim izrezanim valovitim crtama...topi se čokolada, topi se na tvojoj ruki,topi se na tvojim usnama a ti samo zatvoriš oči i razmišljaš kako je čokolada poput droge. kad ju jednom probaš, nećeš se je moć odreć! =)
Image and video hosting by TinyPic

Sada sljedi druga slastica. Lollipop. lizalica. tako slatka, slađa od samog šećera...vidiš je u dućanu i čini ti se kao da te moli da ju kupiš da ne bude zatrpana među svim onim lizalicama. nema šanse da odem s trgovine a da ne kupim lollipop. od coca cole, od jagode, banane...mmmmmljac...jedva čekaš da otvoriš onaj omot i baciš liziku ravno u ćube. mmm. osjećaš taj šećer koji ti se tupi u ustima. Uživaš. jednostavno uživaš. .Lizalica Nikad Dosta. tako fine, malene poslastice koja užitak stvara u ovisnost. ponovit ću riječ koju stalno kažem kada ližem liziku; mmmmmm :D
Image and video hosting by TinyPic

Prelazimo na treći slatkiš =D bomboni. bili čokoladni, bili omotani u glupom omotu...jbg fini su! Tvoji prsti krenu prema bombonu a on ti se samo smješka. jedva čekaš da vršci tvojih prstiju dotakne taj očaravajući šećer koji se nalazi u obožavanim bombonima... .Bombona Nikad Dosta. =)))) ''mljac! mljac! mljac!'' -vikala bih kada bi čule mamine riječi kada bi se vratila iz dućana; '' Niny, kupila sam bomboneee!'' -poput munje dotrčim do nje i potrgam svu vrećicu tražeći željene bombone...heee, našla sam ih! odmah otvorim i -uživam.
Image and video hosting by TinyPic

Eto...da...došli smo na zadnju poslasticu =D šećer na kraju. SLADOLED. aah...sladoled...imam ga u škrinji ali ga neću jest jer moram ostavit za moje ukućane...=( mama mi je rekla da sladoleda više nesmijem ni vidjeti inače ću se tako zdebljati da si neću vidjeti ni vlastita stopala. ali ja nisam debela, koliko sam samo puta pojela pola sladoleda pa ništa- ostanem mršava ko vilica! ali vratimo se na slatki sladoled...Punč, čokolada, jagoda, banana, limun, banana-split, ice, naranča, straccatella, vanilija...svi okusi sladoleda su mi fini XD fini XD fini XD topi se na tvojoj žlici a u očima ti se pojavi slika sladoleda. baš kao što se psu pokaže kost,hahaha ali slatkač je uksuniji :) obično kad čekam sladoled sam nervozna jer nemogu dočekat, još ako je vani turbo vruće...bolje da ne pričam. .Sladoleda Nikad Dosta.
Image and video hosting by TinyPic

to je to ukratko, skužio bi svako, da su slatkiši i ostale slastice naša najslabija točka...

Post je objavljen 01.07.2009. u 13:25 sati.