Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thepanj

Marketing

Evo me natrag !

Evo ja sam se vratila iz kampa i ipak brišem ono "usrani kamp" iz prošlog posta jer je bilo presuper. Ekipa je bila predobra. Vratila sam se u subotu oko 2:00 , ali mi se nije dalo odmah neš pisat .U kampu nam je bilo jednostavno super jedini problemi kaj smo se povremeno posvađali oko neke sitnice pa su se svi durili jedni na druge ali znate već kak to ide.Najgori dio : jutarnja tjelovježba -_-' ! Morali smo se dizat u 6:45 i onda do 8:30 tjelovježba (muženje). Prvo smo 1 sat imali razgibavanje i takve gluposti a onda trčanje i brzo hodanje 30 min.Al sve u svemu preživjeli smo.Na jedan dan smo išli na otok Rab sa malim turističkim brodićem i bilo je dobro samo je plaža di smo se kupali bila kamena tako da smo svi dobili po 4 ili 5 ogrebotina na nogama. Ja imam 4.Inače je voda bila taman za kupanje.
Ugl. neda mi se više pričat o kampu ! Ako neko iz kampa čita ovo pozdravljam : NeMirnu , Ivu , Niku , Moniku , Betu , Dijanu , Luciju , Mirnu , Ivonu , Teu , Tisu , Anju , Emila , Vida , Čurića , Medu , Peru ..(ekipicu iz kampa).
Tu doma sam uglavnom na kompu i pred TV-om jer nemam kaj za radit pošto su svi na moru. Možda nađem nekog za ić na bazene na odmorko.
Ugl. ljepo se provedite na moru (ko ide)!

Post je objavljen 01.07.2009. u 11:20 sati.