Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

ZAGIĆI - ZADNJI PUT

Nakon duže vremena ponovno se javljamo. Ovaj put bez ikakvih vijesti. Kao što ste mogli čitati u komentarima, ispali smo u osmini finala turnira Kustošije od Lokomotive 2-1. Bez pravdanja - sami smo si krivi - zagići Trešnjevke nastupili su zadnji put pod tim imenom pojačani novim starijim zagićima, dakle generacijama 2001. i 2002. Ostali su se raštrkali kojekuda. Dobar rezultat ove ekipe, odnosno odličan. Posebno zato što je Lokomotiva kasnije izgubila tek u finalu od pobjednika Omladinca, odnosno Hajduka, i to 2-1, ako sam dobro čudo. Ako netko ima bilo kakve fotke, neka šalje.
Nadam se da će to biti prije nego što je to napravila Trana s fotkama s revije u Maksimiru koje su došle tek sinoć u noći. Ali, bar su došle. Zato hvala. Tamo je nastupio naš dvojac pojačan žestokim navijačima.
Također, ako netko ima kakve vijesti iz kluba neka javi. Je li netko odlučio otići, doći, sjesti, leći... Ima li kadrovskih promjena među trenerima. Načulo se nešto da bi zagići mogli ostati bez svog coacha koji ih je dignuo drugi dio prvenstva. Nadamo se da vijest nije točna.
Uskoro smo na novoj adresi, ali o tome više nešto poslije...

1

2

download



Post je objavljen 30.06.2009. u 19:34 sati.