Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojakozica

Marketing

Stare fotografije

Vjerujem da je mnogima od nas interesantno gledati stare fotografije iz nekih drugih vremena, vremena naše mladosti ili čak prije nego što smo se rodili. Drago nam je, barem na slikama, ponovo susreti neke drage ljude i vjerojatno poželjeti da se vratimo u vrijeme njihovog nastanka.
Vjerojatno svi, ako se malo potrudimo, možemo naći ovakvih slika.
Svi koji želite možete ih poslati da ih objavimo na ovom mjestu i budite sigurni da će i drugima biti drago da ih pogledaju, a nadam se da ćemo na taj način neka vremena sačuvati od zaborava.
Kao što sam i prije pisao, slike možete poslati na e-mail adresu ili poštom uz obvezu da Vam se original vrati.

Upload slika i fotografija

Ovu razglednicu je napravio veliki zaljubljenik u svoju Kozicu, danas na žalost pokojni Dominko Antunović. Istu je slao svojim susjedima u Kozici, a na poleđini je ispisan vrlo interesantan tekst, u kojem među ostalim piše da bi ova razglednica trebala služiti i za promotivne i turističke svrhe !!!


Upload slika i fotografija

Na ovoj fotografiji su učenici škole u Kozici, sa svojim učiteljem, pok. Josipom Vidakovićem. Ni oni koji se nalaze na ovoj fotografiji ne mogu se sjetiti gdje je nastala, da li u Kozici ili Dragljanima. Nastala je vjerojatno školske godine 1964/65. Svi koji mogu pomoći u prepoznavanju onih na slici neka se jave.
Stoje:OkmadžićNina,VidakovićŽeljo,VekićTomislav,BegovićMilka,(?),VuletićTonći,VidakovićAlenka,BegovićDalibor,(?),AntunovićZdenko,BegovićJasminka,(?),(?),(?),(?),VekićIvica,Štulić Zlata,RavlićSnježana,PavićAnka,(?)
Srednjired:AntunovićGordana,(?),AntunovićMatko,(?),(?),Antunović Miro,(?),AntunovićMili
Čuče:JujnovićVinko,RavlićVlatko,RavlićZita(pok.),RavlićNada,(?),(?),(?),(?),RavlićDragana,VekićVerica,AntunovićEmilija,AntunovićKatica,(?),(?),AntunovićZoran,VuletićIvo,AntunovićSlobodan.

Upload slika i fotografija

Ova fotografija je nastala 1971. ili 1972. godine ispred škole u Kozici.
Na njoj su učenici od 1. do 4. razreda, sa učiteljem Ivom Martinovićem, koji je mijenjao učiteljicu Anku Vidaković.
Na slici su: Mićo Rudež (pok.), Željko Rudež, Zlatko Antunović (pok.), Marija Bušelić, Katica Antunović, Vesna Antunović, Darka Bušelić, Lenka Vuletić, Mario Pavić, Ivica Antunović (pok.), Zoran Antunović, Goran Katić (gornji red),
Vedran Antunović, Božidar Begović, Željko Vuletić, Krasna Lendić, Matko Antunović, Sanja Vidaković, Ineska Antunović, Maja Ravlić, Bojana Ravlić (pok.), Tiho Vuletić, Miro Begović, Željko Antunović (donji red).


Post je objavljen 30.06.2009. u 18:06 sati.