Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maiteperroni

Marketing

INTERVJU SA MAITE......SPECIAL.....

DRAGI NASHI .......ZAŠTO NAM NE KOMMMATE????AJMO.....!!!!!!

Ovako ,sa jedne web stranice našli smo najnoviji intervju s Maite......Ne znamo jesmo li sve dobro prevele ,ali nadamo se da jesmo......


PA OVAKO!!!


maite 5 Pictures, Images and Photos




-ŠTO KAŽEŠ NA RASPAD VAŠE GRUPE RBD?ZAŠTO STE SE RAZIŠLI?

Maite:Razlog nije u nama.Da se mene pita,nikada se ne bismo rastali.Ali razlog je premala zarada.Naime,Cris Morena(naša menadžerica) se ne slaže s našom zaradom.Premal prihod.Nema koristi od toga.To je jedini razlog!

-KAKO SI REAGIRALA NA TO?-

Maite:To mi je jako,jako teško palo.Nisam pustila još ni jednu suzu ,ali zasigurno hoću.


-A OSTALI ČLANOVI?-

Maite:Anahi i Dul su bile jako tužne,kao i dečki.Jednostavno,naš bend je bilo nešto što ću uvijek,uvijek,uvijek pamtiti.....To je bio najljepši dio mog života....

-ŽELIŠ SVOJU SOLO KARIJERU?KAKO SE NADAŠ USPJEHU?-

Maite:Pa da želim.Još ne radim na tome,ali sigurno ću nastaviti pjevati.To mi je san.

-MOŽDA SNIMIŠ KOJI DUET S ANAHI ILI DULCE?-

Maite:To bih jako voljela u daljnjoj karijeri..Iako imamo puno zajedničkih pjesama u sklopu s RBD-om ,željela bih i da snimimo možda još koji trio.Stvarno,one su mi kao sestre i naravno da ćemo i dalje surađivati......

-A SADA......OTKRIJ NAM KOJA JE TVOJA OMILJENA PJESMA!?-

Maite:Ne mogu odgovoriti na to pitanje!Sve pjesme su mi urezane u pamćenje i svaka je po nečemu posebna....Možda tek počeci naše karijere...SOLO QUEDATE EN SILENCIO ili INALCANZABLE sa našeg albuma EMPEZAR DONDE CERO....Ipak,ostajem pri svome....(smijeh)


-A TVOJA NOVA TELENOVELA CCEA?-

Maite:CCEA je telenovela koju obožavam.U toj ulozi mi je jako zabavno i nekako sam se super snašla....Glumim s odličnim glumcima i to pridonosi tome.Na snimanjima nam je jako zanimljivo pa se svaka pogreška čini zabavnom......(smijeh)...Sretna sam što mi je pripala ta uloga!


-PROGLASILI SU TE MEĐU 50 NAJLJEPŠIH GLUMICA SVIJETA?-

Maite:Istina je.Ali,želim naglasiti da je i moj kolega Ucker također dobio tu titulu za najljepšeg glumca među njih 50.Ponosni smo oboje.Dobila sam puno čestitiki i sretna sam.Ali to ništa ne mijenja.Ostajem ista.

-ČESTITAMO VAM I MI!RECI NAM DA LI JE ISTINA DA STE TI TI I WILLIAM LEVY ZAJEDNO?-

Maite:NE!To nije istina.Znam da to kruži uokolo ali ne nikako .....William ima svoju obitelj i ne želim ulaziti u to.U jednom intervjuu sam izjavila da najviše volim svoju obitelj pa tako ne bih imala srca rasturiti tuđu....NIKAKO!Istina da smo se William i ja zbližili na snimanjima i postali si super ,ali to ostaje samo na tome.Samo su mi njegovi poljupci u svježem sjećanju....(smijeh)


-LUPITA ILI MARICHUY ?TVOJA DRAŽA ULOGA?-

Maite:NE,ne pitajte me to!Ne znam,ne mogu se odlučiti.Kao Lupita sam okusila svijet slavnih i proslavila se,upoznala toliko lijepih ljudi,mislim na moje članove i kolege iz serije,....Rebelde je obilježilo moj život i to mi je donijelo toliko toga.......Nikada to neću zaboraviti.....Opet,uloga Marichuy je nastavak moje karijere,nastavak svega toga lijepoga.Ne znam.

-TVOJE MANE SU...?-

Maite:Pa dosta sam neodlučna.Inače,ne volim to ja prosuđivati.Neka drugi govore.

-A KAKVA SI KAO OSOBA?-

Maite:Volim zabavu,društvo..Otvorena sam,osjećajna i ajmo to tako nazvati 'dobra' curica....(smijeh)


-A DA LI TI ODGOVARA ULOGA MARICHUY?-

Maite:Itekako!Upravo sam takva:brbljava,otvorena,izravna,društvena....Možda sam u nekim situacijama nesigurna ,ali Marichuy gotovo točno opisuje moj karakter.

-LUPITA NE?-

Maite:Pa ponekad sam kao i Lupe.Sramežljiva i nesigurna,ali samo u neugodnim situacijama.


-TVOJI STRAHOVI?-

Maite:Hmm.....Samoća...Mrzim samoću i nikada ne bih htjela biti usamljena.Volim biti okružena ljudima.


-ŠTO TE ČINI SRETNOM?-


Maite:Obitelj,Anny,Dul,Ucker,Poncho,Christian...,ostali prijatelji ,osmijeh....Puno tog lijepog.



-MAITE,HVALA TI!SRETNO U DALJNJOJ KARIJERI!KOGA JOŠ HOĆEŠ POZDRAVITI?-

Maite:Hvala i vama !I pozdravljam sve fanove,obitelj,članove iz RBD-a,kolege iz Rebelde-a,CCEA-a,sve koji budu čitali ovaj intervju...Još samo nešto...Ako me više ne budete intervjuirali o ovome:NIKADA NEĆU ZABORAVITI REBELDE I RBD !...To ću zauvijek pamtiti.




'EL FIN'








Post je objavljen 29.06.2009. u 12:42 sati.