Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kristinak

Marketing

"Dramamine? It *would* help, if I was on a *fucking* boat!"

++ Jučer sam sa Branx vodila vrlo interesantan razgovor o vibromasažerima (kako sam ih morala zvati jerbo joj slovenska tajna služba, izgleda, prisluškuje telefon). Naime, možda niste znali, ali ja sam postala stručnjak na tom polju. Bojim se i pomisliti što to kaže o meni i mom solo statusu kad bolje razumijem i poznajem način na koji djeluju i razmišljaju vibromasažeri nego što poznajem žene.

++ Plus, zašto sam od jednom tako interesantna muškarcima? Kad sam trčala za njima, onomad u mladim danima, nisu me ni pogledali. Sad su me se ufatili ko pijani plota, yebemu miša. Svi bi me, da prostite, ševili, a neki bi me i ženili. Jedan mi je čak rekao da čisto sumnja da sam baš toliko gej koliko kažem da jesam, jer bih mu valjda radije to slagala nego mu rekla da mi se ne sviđa. Lega? Furaj. Toliko fina i pristojna nisam, niti se toliko suzdržavam od povređivanja tuđih osjećaja.

++ Radim s ljudima kojima je potrebna što hitnija stručna pomoć. Ili je možda problem u meni što sam tolika ladovina i neke me stvari jednostavno ne diraju? Istina je da je raditi nedjeljom popodne totalna drkeljana (u nedostatku boljeg opisa), ali nema potrebe da se svi, ili kolektivno samoubijemo, ili da visimo sa lustera.

++ U mom životu postoji jedna misterija. Nit ima direktne veze samnom, nit bi me se po svim pravilima i propisima trebala ticati. Ali kad je tako neodoljivo interesantna i misteriozna, ne mogu si pomoć. Dođe mi da se zlobno smijuljim svaki puta kad (slučajno) sretnem dotične protagonistice gorenavedene misterije ili kad slučajno njihova imena iskoče u razgovoru. Pučanstvo zahtjeva rasplet događaja a ja sam se već pretplatila na VIP mjesta u gledalištu. Kruha i igara, Mr.T. KRUHA I IGARA!

++ Pijem konjske antibiotike jerbo sam poštenski nahladila tur na koncertu Leta 3/ljuljanju uz neartikulirane zvukove u Malom Teatru pa onda onako vruća izašla na kišu. Tako mi i treba.

++ Malo sam izbedirana što je Inženjerka inzistirala na tome da sama odgleda kraj Xena serijala. Kaže da je plakala. A ja sam mogla biti tamo da ju tješim. A nisam. Dovraga i bestraga!


Post je objavljen 29.06.2009. u 00:49 sati.