Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

Budi i ti dio žirija na Pula film festivalu!!!

Rijetkost je da se pruža prilika da netko kao ... recimo filmofil, običan gledatelj sudjeluje na nekom filmskom festivalu i to još kao dio žirija. Stoga ovim putem pozivam sve koji se nađu u zadanim parametrima da se do 06.07.2009. prijave na službeni mail festivala u Puli.
A što vas možda očekuje ako vas odaberu pročitajte iz službenog proglasa direkcije PFF-a:

Festival igranog filma u Puli poziva sve ljubitelje filma u dobi od 18 do 29 godina koji žive ili za vrijeme održavanja 56. festivala od 18. do 25. srpnja 2009. borave u Puli da se prijave za sudjelovanje u Žiriju mladih filmofila. Članovi Žirija, koji se formira po treći put u povijesti Festivala, imaju zadatak gledanja svih filmova nacionalnog i međunarodnog natjecateljskog programa, njihovog ocjenjivanja, sudjelovanja u anketama i diskusiji o viđenim ostvarenjima. Svi članovi Žirija mladih filmofila osim festivalskog kataloga dobit će i posebnu akreditaciju koja će im omogućiti ulaz na projekcije u Areni i sva druga događanja, a njihov predstavnik uručit će u Areni nagradu Žirija mladih filmofila za najbolji hrvatski film.

Prijavnice su dostupne na web stranici Festivala na adresi www.pulafilmfestival.hr, a mogu se poslati najkasnije do 6. srpnja u 15.00 sati na e-mail ela@pulafilmfestival.hr. Sastav Žirija bit će objavljen 7. srpnja u 15.00 sati na internet stranici Festivala.

2008. godine nagrada za najbolji film Nacionalnog natjecateljskog programa uručena je Zrinku Ogresti za film Iza stakla, a Nagrada za najbolji film Međunarodnog natjecateljskog programa filmu pripala je filmu Nepoznata talijanskog redatelja Giuseppea Tornatorea. 2007. nagrade su uručene redatelju Jiříju Menzelu za film Služio sam engleskog kralja te redatelju Dejanu Aćimoviću za film Moram spavat, anđele.



Post je objavljen 28.06.2009. u 23:21 sati.