Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenandblue

Marketing

I need you Aquarius Enchanted I will have to stay. I feel you Aquarius 'cause you're the sea, set me free. You call to me Aquarius, You call to me, you set me free. eeeeee

Ahoi.
Prvo da odgovorim svom najdrazem Filozofu na pitanje.
- Ne, mozes zaboravit, ne odustajem. Borac sam odkad znam za sebe, to i ostajem. Od pocetka do kraja. Obecajem ti, necu odustat. :)

Ovako.
Ja vec bivam bijesna.
Pucam po savovima.
A kad puknem, najebali su svi koji su mi imalo sjebali zivot u bilokom pogledu.
Ovako.
Proli post je napisan prije 3 dana.
Pa evo sto se se u zadnja 3 dana izdogadalo.

25.06.2009. - 27.06.2009.

Nasli se svi na trgu ko i uvijek sve divno, krasno i bajno.
I krenuli prema Cvari. Ja naravno zadnjih 2 tjedna bijesna, cekam kap koja ce prelit casu i da se docepam vise ove kozetine i da joj polomim sve kosti u tijelu. I ja tako vec nabrijana, jos me jebe cijela ova stvar sto se ljubavi tice. I sve oke. I dolazi moja sekica ( Bach ) u suzama. I ja do nje "Bach ke ti je?" "Nista." "Bach ke ti je?!" "Nije mi nista." I tu sam ja popizdila i pocela se derat na nju da koji joj je kurac jer sam popizdila. I ona me pogleda "Vasa nemoj se derat." opet se rasplace i ode. I tu sam ja pocela plakat jer mie puko film. I sjednem se na klupicu natrag, i nakon ke se ona sa svima pozdravila dode do mene, "Vasa idemo sad pricat." I objasni ona meni zakaj je plakala itd. I sad je sljedila recenica koja mi je uljepsala dan. -.-'' "Vasa, moram ti jos nesto rec ke je Lucija rekla al mi moras obecat da neces pizdit." I ja si zabriem opet je nkj srala, ke boli me kurac. "Oke, necu pizdit." "Lucija mi je rekla da ona i Papagaj planiraju poslat neku skinetu na tebe, ali suti o tome jer mi je Lucija rekla da ako ti ista zucnem da ce me ubit, i da drugi plan im je, u slucaju da im ovo sa skinetom ne uspije tj. ako ih odjebe da ce Papagaj zvat Cvitu ( onaj Domagoj koji je jednim djelom razlog mog i Gogijevog prekida, moja prva ljubav) i da ce te doc pred Cvaru napast." Bach mi je sve to govorila u suzama od straha da to ne dode do Lucije i da joj Lucija nes ne napravi, ali ako podigne ton na nju a kamoli ista drugo tek onda cu ju spickat unatoc vec poduzoj zelji da ju nabijem. Ugl. Na prvi dio ovo sa skinetom sam popizdila ne zbog tog ke mi dolazi skineta nego zato ke meni uviek Lucija sere da sam faca prek tipkovnice i da je se bojim lalalala. A sad je ona dokazala kakva je picka. Hahaha. Ona brie da se ja te skinete bojim. Da ziheeeer. xD A na drugi dio, ovo sa Cvitom sam se pocela histericno smijat jer znam da mi Cvita nebi nista napravio, doso bi do mene, zagrlio bi me i zajebavo se samnom, ali za svaki slucaj, kad smo se ja i Bach vracale prema doma, tj. cekale bus, nazvala Cvitu i rekla mu ke je bilo. i dode on "Ma gle ovak, kad ti skineta dode potuci se, boli te kurac, ubi boga u njoj, a ako dalje bude sranja to cu ja rjesavat. I savjet : Lupi ju pod celjust da padne na pod." xD I tako je to zavrsilo. Ja sam danas sa Keke bila na kavi i Keke mi je rekla da joj se Papagaj zalio da sam ja nahuskavala Cvitu protiv njega i da ga Cvita sad oce tuc. xD Hahahaha. xD Moa ekipa cijela kad je cula ke se desava je ustala na noge i skupa samnom samo cekaju tu skinetu. sa skinetom cu se fala bogu potuc ak mi dode srat jebe mi se. A onda cu se docepat Lucije, a moji ce se docepat Papagaja. I tako to. Ja pzdim dosta mie sranja, u ekipi opet ima pun kurac sranja i lagano pizdim vec i dosta mie. Stalno sam u suzama, prevelik pritisak... Nista ekipica uzifaite mi, komentirajte i tako to. Volim vas punoooo. :)


Post je objavljen 27.06.2009. u 21:52 sati.