Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

°¢°¢°¢°¢°¢°

Mislim onaaak, bilo bi i vrijeme, ne:D
Evo, stigla sam i ja. Nije da nisam imala vremena.
Nije da nisam imala volje.
Samo sam si svaki put kad sam htjela/mogla natipkati novi post našla neku drugu zanimaciju.

No da. Sad sam tu, pada poènem.
Gotova sam :D:D:D:D:D
To sam u zadnjih tjedan dana ponovila valjda 1000 puta. Ovim putem se isprièavam svima koji su to morali slušati. Evo samo još ovaj put XD
Gotova sam.. s faxom.. riješila Ana sve ispiteke, sad mogu i vegetirati do 10.mjeseca ako baš hoæu. Ali neæu. Upravo suprotno:) (evo, službeno, ovo je bio zadnji put da sam to rekla:))
Eto, moje ljeto je i službeno poèelo i zasad ga nisam neznam kako pametno iskorisitla. Ali budem. Ako ne prije, danas. Moji dragi roditelji su ponovno prepustili gazdovanje meni i otišli put Jadrana na produženi vikend, tako da se sad 4 dana malo uživa :) baš mi to nekak teško pada :P. kak æe ta 4 dana izgledat pojma nemam, možda koji roštilj padne… vidjet æemo. Sve u svemu, spremna na sve :)
To je uglavnom to kod mene ovih dana… sve se nekako složilo, kockice ili puzzle, nije toliko bitno.. bitno je da se složilo.
Jedino što nikako da se složi je to što rijetko viðam neke ljude. Koji mi sad veæ zaista fale. Jako… nadam se da æe i ti prijemni veæ jednom proæ i da æe proæ kako treba, tako da imamo cijelo ljeto za sebe. Ljudofi, svima vam fige držim. Možete vi to :)
Eto, to je to od mene ovaj put. Nije baš nešto pametno niti previše informativno, ali je dovoljno.. èemu vas zamarat sitnicama :)

Šaljem vam veliku pusu… i hug, ofc…
P.S. možda æu vam sada malo rjeðe tipkati (da još rjeðe od ovoga). Obeæala sam sama sebi da æu pametno utrošiti ove sunèane(i one manje usunèane) dane

P.P.S.- èestitajte mi XD, imali ste èast proèitati moj 100-ti post :Dparty
mahkiss

Post je objavljen 26.06.2009. u 14:56 sati.