Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lucygirl

Marketing

I'm scared of being alone, I can't seem to breathe When I am lost in this dream, I need you to hold me

Ovaj naslov opet nema veze s postom. Volim stavljat rijeci iz pjesama kao naslove posteva. Inace meni je strahovito dosadno. Neki dan sam bila na Bundeku. Tj. isli smo navecer na vatromet, pa smo se onda Puffy i ja glupirale po lunaparku. I zabavila sam se. Vristali smo, smijali se, nista nam nije falilo. Sada sjedim tu za kompom i ne znam kud cu sa sobom. Cak sam dobila ideju za novu knjigu ali mi se neda pisat.Cak sam probala slikat ali nije islo. . Premjestila sam stvari u novu sobu. Roza je skroz. Zidove cu poljepit fotografijama. Ugl. hvala svima koji citaju moj blog.
undefined

Gledala sam Hannah Montanu. Film je pre.. Preee. Iako vam se mozda cini onak sladunjav i sve to ali film ima predobru pricu, muziku, ples. Obozavam gaaa. I sad sam veliki Mileyin fan. I zalim da dode u Zagreb!!!!!! Inace u filmu Miley pocinje sve vise biti Hannah tj. Hannah pocinje preuzimati njen zivot. Pa ju tata odvede u rodni Crowley Corners. Tamo Miley pocinje opet vracati svoj normalni zivot ali mora i birati izmedu Miley i Hannah. I da naravno, zaljubi se u preslatkog plavokosog decka. <3
undefined
Btw. Dobila sam nike dunk. Bijele su, viskoke.Ahh!!

VOLIM SPAVAT!! To iskljucivo zato sto volim svoje snove. Neki dan sam sanjala da mi je Jacob poslo poruku na mob. Hahahaha. Smijala sam se cijeli dan sama sebi. Iako ne znam sta je pisalo. Moram to otkrit.

Image Hosted by ImageShack.us


DODATAK NA POST
R.I.P. Michael Jackson. (morala sam to spomenuti , svi smo mi voljeli hitove kralja popa. Probudila sam se i saznala to. Poprilicno me potreslo.)




Post je objavljen 26.06.2009. u 13:02 sati.