Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Sado Mazo kantina VIII

Natrag smo se vratile uzvanicima , uspijele smo ih zavarati da je sve uredu iako nas nije bilo puna dva sata. Svih smo poslale doma, samo je Ira ostala spavati u podrumu, da bude prisutna u trenutku buđenja svog mužića.
ja sam otišla u krevet i bila posebno vatrena sa Pierom te večeri, a on nije znao zašto, ali ja jesam bila uspaljena do vrhunca.
Ujutro sam se ranije probudila i odmah onako u u ogrtaču pohitala dole u podrum. Tamo je već bila oštra diskusija izmedju Ire i Paola.
Kad sam došla preuzela sam glavnu riječ i sa mojim priručnim bičem umirila Paola brzo sa 10 udaraca \po staržnjici. U mojoj kući se ne viče, i to se ne radi ništa bez mog odobrenja, jeli ti jasno ?
Tek tad je Paolo shvatio da su se stvari u potpunosti promijeniule.
Pokazala sam mu još jedanput ugovor između njega i Ire, i malo mu ga detaljnije rastumačila . Kad mu je sve postalo jasno i kad ga je još par puta Ira ošinula po goloj guzici koju su samo dva remena malo pokrivala, a ostatak je bio potpuno izlozen biču, tad je konačno Paolo shavtio u kakovoj se situaciji nalaza i i shavio je da sam ja tu osoba koja sve kontrolira i da mora pristati na moje i Irine uvijete, jer osim još batina bi mogao izletiti iz kuće.
Ključ od lokota je visio na Irinom lančiću na vratu i Paolao ga je mogao samo gledati i moliti za mislost da bude otvoren kad mu zatreba radi neke od fizioloških potreba, a to je bilo već sada. Posebna vještina i koncentracija, a ne samo to već i prevladati sram za popišati se ispered dvije dame koroz cijevcicu u plastičnu vrećicu koja mu je visila na svezana klojenu. Jedva je prihvatio stavri onakve kakve su sada.
Ira mu je dala još jednu tabletu protiv bolova i jednu za smirenje, tek tad se nekako pomiriio sa svime. Otparatila sam ih do auta i još jednom rekla Iri da sve mora držati pod kontrolom, a da ako nešto krene krivo da me odmah zove i ja dolazim jer smo stanovale blizu.
U početku me Ira zivkala savko malo, ali kad je jednom naučila sve trikove vladanja i dominacije sa muškim, sva su zivkanja prestala. Nakon tjedan dana je dovela Paola na kontrolu kod mene u podrum, to je bila posebno komična situacija jer se Paolo nikako nije htio svuči, ali kad sam mu kao slučajno pokazala fotografije snimljene te kriticče noći i kad sam spomenula par imena kome bi to mogla pokazati, jako brzo se umirio, a da moram napomenuti da sam kako slučajno cijelo vrjeme držala moj mali bič u ruci.
Polegle smo Paola na ginekološki stol i malo ga pritegle da ne mrda bez veze. Tad ga je Ira otključala i ja sam pregledala kako njegov nježnik napreduje.
Skupa smo ga još jednom namazale sa pjenonm i obrijale onako zajedno smijući se njemu i cijeloj situaciji. Na Paola nismo ni obračale pažnju, nego smo se pravile kao da ga uopče nema u prostoriji.
Onako lijep i gladak nam je nevoljko poziraio za još par fotografija sa pirsingom u našim rukama i poslije još sa obučenim pojasem nevinosti kao neka cura koju roditelji ne puštaju u grad bez tog nekad obaveznog odjevnog predmeta.

Post je objavljen 26.06.2009. u 17:11 sati.