Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Još deset dana do početka showa 'Sticky & Sweet'!

Još ima deset dana do početka ljetne koncertne turneje 'Sticky & Sweet'! Madonna će 4. srpnja otvoriti show u Londonu u areni O2 i pružiti publici nezaboravni spektakl! Ovaj produžetak turneje 'Sticky & Sweet' će zaokružiti oko 80 koncerata, gdje će posjetiti pored ostalih država i hrvatske susjedne zemlje kao što su Srbija, Slovenija i Mađarska.

Nakon šest mjeseci pauze, nastavak turneje će imati pojedine iznimke na turneji. Madonna je na set listi pjesama zamjenila tri pjesme s hitovima poput 'Holiday', 'Dress You Up' i 'Frozen'. Modna kuća Givenchy doređuje Madonnine kostime.


Predgrupa na svim koncertima će biti DJ Paul Oakenfold koji je prije radio s Madonnom. Snimao je mnoge remixe, nominiran je dva puta za Grammy te upisan u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolji DJ na svijetu. Svi prisutni na koncertu 4 .srpnja će imati priliku po prvi put čuti Madonnine nove pjesme koje će puštati Paul Oakenfold!

"Produžetak turneje s novim koncertima će potvrditi Madonninu poziciju izvođača s najprodavanijom turnejom svih vremena. Radio sam s Madonnom na njenim turnejama u proteklih osam godina, razgovarali smo o produžetku svake turneje, ali na kraju nije bilo ništa od toga. Ona obožava nastupati, odlično se provela prošle godine i uzbuđena je što će posjetiti nova tržišta." - izjavio je Arthur Fogel, vlasnik Live Nationa.

Video Interlude/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Die Another Day - Video Interlude

Into the Groove
*Holiday
*Dress You Up
She's Not Me
Music

Rain/Here Comes the Rain Again - Video Interlude

Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli
You Must Love Me

Get Stupid - Video Interlude

4 Minutes
Like a Prayer
Ray of Light
*Frozen
Give It 2 Me




Post je objavljen 25.06.2009. u 11:37 sati.