Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Policijsko poštenje

Naravno da svaka medalja ima dvije strane, pa evo prve:

c/p sa indexa:

ČETIRI zapovjednika policijskih plovila, kao i dva upravitelja stroja, te mornar privedeni su danas u istražni centar Županijskog suda u Splitu, zajedno s 12 djelatnika Ine te jednim službenikom Lučke kapetanije. Sumnjiče ih da su zloporabama oštetili MUP, odnosno državnu blagajnu za 240 tisuća kuna u posljednjih šest mjeseci, koliko je trajala Uskokova akcija kodnog imena Kormilo. Drži se da je ukupna šteta mnogo veća. Ukupno je osumnjičena 31 osoba, među njima i jedna 78-godišnjakinja iz Vele Luke, koja je izdavala lažne račune za smještaj pomorskih policajaca. Prijavljena su i dva ribara za poticanje policajaca na zloporabu, te jedna osoba, koja je kupovala gorivo po povoljnijoj cijeni bez računa!


a sada druga:

Moj dobar prijatelj se malo nakon ponovnog uvođenja 0,5 promila vraća iz subotnjeg harača po kafićima, i policija ga zaustavi. I sad, standardna priča, jeste pili ... bla, bla, uglavnom napuše on 0,65 ... i štrumpf mu krene pisati kaznu, a ovaj mu ponudi dvjesto kuna "za piće", što murjak glatko odbije. Reakcija mog prijatelja:

O jebem ti sreću ... devedeset i devet posto države i policije je korumpirano, a ja moram naletit na poštenog policajca ...


Post je objavljen 24.06.2009. u 17:33 sati.