Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

Nije govno nego...

Eno kaže Kerum da ovo u Splitu nije nikakva koalicija sa hadezejon nego...ostatak nisan razumila, a to znači da je već posta pravi političar, majkumu.

Ribarsko gorivo, takozvani "plavi dizel" je opet poskupija, tako da moremo očekivat da će uskoro i ribari zaprašit put metropole prosvjedovat, zajedno sa radnicima Željezare Split, koji prosvjeduju jer imaju sve dokaze, crno na bilo, da se radi o još jednoj privatizacijskoj prevari i pljački.

Iskreno se nadam da će gospoda iz 'rvackog fonda za privatizaciju imat razumijevanja za radničke probleme, tojest bar oni djelatnici fonda koji (još) nisu u zatvoru.

Seljaci, radnici, ribari, štono bi rekla moja mater, skuplja se kritična masa.

Kad smo kod kritične mase, sve normalne žene se udebljaju zimi, a ja se počnem debljat liti, zbog pomidora. Evo dok ovo pišen, na špakeru se krčka šalša, a šalša je spiza zbog koje moja masa postane kritična svako božje lito i to mi je još gora ovisnost od cigareta. Ajme kad ono skuvaš manistru pa je zaliješ sa šalšon, judi moji lipote. Koji seks.

Ja san inače ateista, ali svaki put kad zagrizen pomidoru, pomislin da tako nešto dobro nije moglo samo od sebe nastat, morala je tu imat svoje prste neka viša sila, neki savršeni Um. Neki kažu da pomidore u stvari nisu povrće, nego voće, i to rajsko, a ja u to virujen.

Da san ja onomad bila u Rajskome vrtu sa onin klipanom Adamom, svit bi bija spašen jer ja ne bi ni trznila na jabuku. Ali na pomidoru bi, tako mi svih sedan smrtnih grijehova. Mljac. Amen.




Post je objavljen 23.06.2009. u 16:03 sati.