Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Zaljevski zvuk & Prženje etera donosi....Polugodišnja Top lista albuma

U Zaljevski zvuk nam stiže sastav Monox koji će najaviti njihovu svirku na festivalu Paranoid open, što će se održati ovaj kolovoz u Sloveniji.
Također nam u emisiju stiže Damir Čargonja Charly koji će najaviti otvorenje Morskog prasca i programe koji će se tamo odvijati.U Prženju etera top lista. Naime, ova polovica godine je bila iznimno uspješna što se tiče pržiona albuma, pa sam odlučio napraviti mini top listu najboljih polugodišnjih izdanja.
Moj izbor je:
1.Mastodon – Crack the Skye

Album je izašao 24. ožujka. Radi se o četvrtom studijskom albumu benda, kojime su iz izrazito žestokog eksperimentalnog post metal stoner benda, zakoračili u psihodelične vode classic rocka, čemu je znatno doprinjeo producent Brendan O'Brien, poznat po radu s Pearl Jamom i nizom poznatih rock izvođača. Album je konceptualna, bavi se astralnim putovanjima, a kako sami članovi benda kažu, nakon što su prijašnjim izdanjima obradili vodu, vatru i zemlju, vrijeme je došlo i na posljednji element zrak.

Album je pravi užitak za slušati. Doslovno astralnom putovanje. Izvrsno.

2.Lamb of God – Wrath

Album je izašao 23. veljače. To je njihov šesti studijski album i uspio je doći do drugog mjesta Billboardove ljestvice.
Zbog žestine albuma, možemo ga okarakterizirati kao Reign in blood 21. stoljeća.

3.Sepultura – A-Lex

Album je izašao 23. siječnja. Radi se o jedanaestom albumu sastava i prvom albumu Sepulture bez ijednog od braće Cavalera. Ujedno ovo je drugi Sepulturin konceptualni uradak, odnosno ultra nasilan album temeljen na romanu Anthony Burgesa Paklena naranča.

4.Wino – Punctuated Equilibrium

Album je izašao 20. siječnja. Stoner veteran Wino u još jednom odličnom izdanju. Hard rock psihodelija.

5.Kreator – Hordes of Chaos

Album je izašao 13. siječnja. Radi se o dvanaestom albumu sastava koji je dočekan oduševljenjem fanova, ali i kritike.Ukratko, thrash metal pržionaPozdrav MT

Post je objavljen 23.06.2009. u 15:40 sati.