Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/creativeo2design

Marketing

Working! :)

Evo u procesu učenja organizacijskog projektiranja, mislim ipak sam project manager jel :), da napišem koji red na blog.
Radno je u O2Shopu.
Trenutno je u fazi nastajanja akcija za sve mlade bendove koji nemaju još web stranice, blog, išta, a htjeli bi.
Ideja je ta da se osmisli akcija koja bi mladim, /underground/ bendovima za vrlo male novce omogućila njihovo mjesto pod cyber suncem (na Internetu jel :)).
Zamisao je sljedeća: ponuditi 3 paketa za mlade bendove koji žele svoju stranicu ili blog ili i jedno i drugo :).
1. paket bi obuhvaćao osnovniju stranicu, sa par pod linkova, poput : O nama, Biografija, Snimke i slično, i naravno neizbježan Fejs fan fage/grupa profil.
2.paket bi obuhvaćao napredniju izradu stranice, znači kompleksnija HTML stranice, uz dodatnu flash animaciju (bilo albuma, fotogalerija, navigacija...), + naravno Fejs profil jel :).
Dodatno bi se uključio kontakt, možda adresa članova benda i slično.
A 3. i najbolji paket bi bio više manje dogovorni, na njemu bi išlo se od custom CMS sustava, da si članovi benda mogu sami uređivati stranice, urediti mailing liste, njihov privatni blog i tako dalje.
A ono najbitnije, CIJENE bi bilo, tj. će biti otprilike za 1. paket od 500-1000 kuna, 2. do 1500 kuna, a 3. zavisno od kompleksnosti od 1500 do kakvih maksimalno 5000 kuna, ili ako bi postao jako opširan onda bi možda cijena otišla u plus.

A za one koji nežele stranice, već možda samo svoj blog, bilo ovdje na blog.hr, ili vlastiti wordpress blog, tu će cijena svega biti maksimalno 1000 kuna (za wordpress), a dok za recimo blog.hr kakvih 500 kuna.
Tako eto, da znate kako će se stvari odvijati, samo je potrebno složiti cijenik, urediti akcije i kroz vjerujem tjedan dana maksimalno će akcija biti službena i na O2Shop stranici.
Ako netko već sada želi takvu izradu, može nam se slobodno javiti ili na službeni O2Shop kontakt stranicu ili na moj mail, ili facebook profil.
Eto, do idućeg puta enjoy a ja idem dalje učiti :(.

Post je objavljen 22.06.2009. u 23:37 sati.