Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vidrinsmijeh

Marketing

ČARDAŠ

Pijem hladni tokajac....sličan je prošeku, jako jako ukusno, slatko....ima ga malo, tek za probu..
Ovaj put osjećam se razigrano. Pjevam si čardaš, sisterica se vratila iz Budimpešte i stalno priča na mađarskom headbang i nekako osjećam neku milinu, radost životnu...praiskonsku....putuje mi se i pleše..
Nije od tokajca jer sam ga popila vrlo malo...za probu..a nisam od onih koje se napiju od čepa zujo bar nisam bilabelj Opija me čardaš!
Samo kad čuješ nazive mostova ...margithid llagmanjošhid sabackahid ežberthid lanchid..onak s onim naglaskom....blabla sve je odjednom ljepše....rofl Sedam mostova...predivan grad...bila sam davno;))
Juuuuuuh koje je to veselje bilo;)))) Moje male slatke čizmice..zemlju nisu diraleeee eeeeeeeej;)))
Opet mi puše neki vjetar putovanja...Carica Sissi ( zamišljam je ko Romi Schneider hihih) bila je zacopana u čuvenog mađarskog političara Gjulu Andrašija....ljubovala s njim godinama i zbog njega je naučila mađarski....Caričin kip na Budimu, na klupici...predivan je..Budimpešta...stara grofica na Dunavu...
Posvetit ću se sebi...opet širiti vidike...daljine me zovu...toliko toga još moram vidjeti...doživjeti...okušati..zaustavite zemlju...silazim;)))) Ne mogu ja dugo čamiti u mraku i osjećaju ljepljive tuge...Moja su krila toliko velika da ne stanu niti u misao o tebi. Ne možeš upravljati putovima ljubavi. Onaj koji te odabere, zauvijek će ti ostati odan. Ne trebaš li me, ne trebam te. Dok ti spavaš, ja ću ti ostaviti ružu na jastuku, da te podsjeti na mene koja moram uvijek osjećati da mi sve šibice gore. Želim se veseliti, a ne hraniti izvor boli i jačati ga do neprepoznatljivosti.Idem negdje daleko....ceste se slažu za mene...i zovu me...



Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 22.06.2009. u 22:13 sati.