Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Ovaj put mora upaliti

Naši su se rukometaši i službeno uvrstili u natjecanje za jedinu zlatnu medalju koja im nedostaje. Naravno, riječ je o Europskom prvenstvu koje će se sljedeće godine održati u Austriji. Možda su neki i sumnjali u plasman naših, ali dečki su opet pokazali kako su u najtežim trenucima najjjači. Sjajne pobjede protiv Mađarske, Slovačke i Grčke dovele su nas do još jednog za redom velikog natjecanja. Iz ove skupine sa nama na EP idu i Mađari što mi je posebno drago kiss.
Image and video hosting by TinyPic

Što se tiče naše repke, sviđa mi se ova nova pomlađena momčad. Puni su energije i želje za igrom. Drago mi je zbog Bičanića što je napokon dobio priliku u pravim tekmama da pokaže što zna, a i Buntić se polako vraća u ekipu. Povratnik Zrnić ubija svojim sedmercima i loptama sa krila, kao i "mali" Horvat. Kopljar se također izdigao i postaje prava igračina. O Duvnajku da i ne pričam. Taj je dečko iz tekme u tekmu sve ubojitiji i bolji. Kad se pogledaju njegove godine i igračke sposobnosti reklo bi se da je čudo od djeteta sretan. Došao nam je u pravom trenutku. Taman kad Ivanova slava i igra pada Dule se na njegovom mjestu "diže". A tu je i nekolicina meni manje poznatih igrača koji su pozvani na ove tekme za Euro.
Malo po malo nestaje naša zlatna generacija, ali za njima ostaju mladi dečki koji imaju veliku zadaću, nastaviti stopama svojih predhodnika. Gledajući na njihove godine, sposobnosti i želju možemo mirno gledati u budućnost našeg rukometa!

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 22.06.2009. u 11:45 sati.