Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rusalka

Marketing

bijeli leptir, epilog ...

Photobucket
photo by LookSee, na Ptičici


Have no fear When the night draws near
And fills you with dreams and desire
Like a child asleep So warm, so deep
You will find me there waiting for you



Probudili su se istodobno, pred svitanje, i istodobno posegnuli jedno za drugim. Tijela su im se prepoznala istoga trena i stopila se bez ikakve potrebe za predigrom. Osjetio je kako ulazi u nju a ona ga je u istom trenutku obujmila otvarajući mu se do dna. Treptaj iščekivanja u istome se trenutku za oboje pretvorio u lijepu izvjesnost - opet će, po tko zna koji puta toga vikenda, poletjeti zajedno prema vrhuncu. Ona se do prvog vrhunca uspela prva i dok se gubila u slatkoj maloj smrti on joj je šaptao:

Tu sam, čekam te …
Idi, idi, malena, sigurna si, čekam te


Ruana se potpuno otvori, lice joj se preobrazi i postade nalik dječjem, plave joj se oči zamagliše. Čarobnjak ju je držao čvrsto i nježno, uživajući u njezinom i svome užitku, čekajući je da mu se vrati. Pomislio je kako je upravo takav izraz lica imala i malo prije kad mu je pogledala u oči i rekla mu da ga je čekala čitavog života.

Volim te, moj čarobnjače. Sretna sam i sigurna u tvome naručju. I kad na trenutak odletim, dok se ljubimo, mogu odletjeti s užitkom, slobodno i radosno, znajući da me držiš tim svojim velikim nježnim rukama, znajući da me čekaš ...
A ja sam tebe, Ljubljeni, čitav život čekala. I sve su tuge i strahovi nestali kad si me prvi put zagrlio i kad su nam se usne pronašle u poljupcu.Od tada znam – više nikada neću biti usamljena, više nikada nesretna ...


Trenutak prije no što je dostigao vrhunac, čarobnjak šapnu Ruani: Volim te … I dok je nad otokom okruženim prstenom magle svitalo, oni zajedno, poput leptira, poletješe k Suncu.

...





Never cry, never sigh
You don’t have to wonder why
Always be, always see
Come and dream the night with me
Have no fear
When the night draws near
And fills you with dreams and desire
Like a child asleep
So warm, so deep
You will find me there waiting for you
We will fly, claim the sky
We don’t have to wonder why
...

Photobucket

photo by rusalka



Ovdje je priči o bijelom leptiru kraj.
A Ruana i čarobnjak? Njihova priča tek počinje
.






Post je objavljen 22.06.2009. u 23:59 sati.