Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekakonajvisemebolistii

Marketing

shvatila sam nesto..

dosla sam doma prie nekih pola sata, oko ponoc..
sjedim za kompom u sobi, obucena u gornji dio pidame, s kosom preko ociju i razmazanom maskarom..
plakala sam veceras..za svim..za deckom, za frendovima..!:..
...ali shvatila sam, da kolko god mrzila svog starieg brata(17 god=)), i kolko se mi god budemo svadali i tukli..uvijek ce biti tu negdje da mi pomogne..=))..braco, volim te!..veceras smo upoznali neke decke, neki stranci..bog zna ko su, sto su i otkud su.. dok su se ove cure iz ekipe upoznavale s njima..taman sam planirala ici kuci..isli su i oni..troje ih je bilo...jedan debeli mali ruzni,oko 15 god, izgleda ko da ce svaki cas puknut..xd.., jedan sa slomljenom rukom, 14 god otprilike..bio je sladak..=)..i jedan 15-ak god, visok, kjut...i ja zurim kuci jer je ruzno vrieme i vidim njih..oni meni cao, cao..zovu me tamo, a ja sam se samo okrenula i otisla..okrenula sam se i vidjela da me gadaju kamenjima...pogodili su me u nogu i u leda...a nisu kamenja ni tako mala bila...ja se usrala, di cu ja na njih troje, ako mi nesto naprave, ovo ono..i sjetila sam se svog jedinom brata=)..zovem ga, pizdim ne javlja se...uff..fala bogu, javio se...on: seka,sa e bilo?sto zoves? ja: ma tu neki stranci, gadaju me kamenjima, dodi brzo! on:a di si? ja: tu kod fast fooda, on:eo seka, idemo ja i frend jedan...klik..poklopio je..
okrenem se, idem prema deckima..trce buraz i frend, ja se smijesim..a stranci mislili da je njima i vec nesto melju na tom svom ruznom jeziku..xd.., ee, buraz to su ovi...=)..odma mi je bilo lakse kad sam vidila njih 2 tamo..poceli su pricat s njima, meni brat reko da se maknem...ja sjela na zidic i promatram..meni buraz, ces da te do doma otpratim..ja..eo, sao mallo,dok ovi ne odu..prolazimo mi..ja ponosna, meni buraz doso..ko zna so bi mi napravili...=))..najbolji brat na svietu..jos su im nes prigovarali buraz i frend i ovi se okrenuli i otisli doma..
ahh..=))..bas sam bila sretna..zahvalila burazu i doma otisla...ehh...aimo dosta
ljubafff:
aff...wooolim ga, puno puno..!:..al jbg..on ne zeli..nisam ljuta,ne mogu nista...mogu se ja ubit, on mozda nebi misljenje promienio..ostaie mi cekati i odljubiti se...vidjet cemo...ehh...
friends:
plakala..posvadala se s frendicom..sry malla...fkt te puno wolim i ne zelim te izgubit ko frendicu..!...nisam znala da ti se lik svida..sorry..
al ja znam samo jedna..ona nas zeli razdvojiti...nes se duri na mene i sad zeli tebe za bf, samo da bi ja ostala sama..! ti napravi sto zelis.. al znaj, ja te wolim vise nego ona..i znacis mi sve u zivotu i nznm sto bi da te izgubim!!
blogeri..ovo cu samo vama priznati..
skoro sam se rezala..uzela skare u ruke, sjedila u sobi..ali dosla je njena poruka..ne ljuti se..oprasta mi..sve je u redu..sutra cemo sve do kraja rijesiti..=)::
to je to..
idem..
Image and video hosting by TinyPic

DODATAK:

jucer vani..cielo ie vrieme plazila po njemu..bila s njim..i poslje mi frendica potvrdila da joj se svida..ali..prepostavljam da su vec skupa... ne mogu vjerovat..bila mi ie frendica..vjerovala sam joj..i povrijedila me..i da...napravila sam to..ovai put me nista nie moglo sprieciti... nikakva poruka..ovai put ie sve propalo..na njega se ne ljutim..on mi ie skoro niko i nista..ok, volim ga....al ona..ona mi ie bila prava prijateljica..bila...ne mogu vjerovat da je takva...rezala sam se..opet..prie bi svaki put nakon tog osiecala griznju savjesti, gadila bi se samoj sebi..al ovai put to nie tako!...i neojte mislit da sam neki emach, jer nisam...ne zelim se ubiti..to radim samo da bi mi bilo lakse.. da lakse pretrpim tu bol...mrzim ju...
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 22.06.2009. u 00:31 sati.