Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Ajoooj.... Tom i Chantelle u HAMBURGU u Tomovom AUDIJUUUU!!!!

Ahh.... znate da mi nije bilo svejedno kad sma vidjela sve ove slikee... one u autuu.. aaaaaa šmrccc Al dobro.... tak i tak, realno, ja nikad ne bi mogla bit na njezinom mjestu tak da mi je svejedno... samo da nam je Tom sretan, ali ova cura mi je baš antipatična.... Predtsvljala se kao neka dobrica, ovo ono, i rekla je da ne bude ništa između njih zato jer je Tom kao casanova.. al eto ispala je malo...khm... dobro.. nije potrebano govoriti, znate svi na kaj mislim... xDDD

Photobucket

Photobucket

Photobucket


crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry
a dobroo... kaj je tu je.... =(((


prijevod: News Blog

Naslov: "Uđite u hotel"

Slike
-"Tom K.(19) razgovara sa Chantelle P. (21) u svom Audio R8 na Hamburškom parkirališu i potvrđuje sve ljubavne tračeve."
-"Tom ljubi njen vrat...njoj se sviđa."
-"Dreadlocksi i hip hop stil su Tomomova obilježja."

".....mi (i vi) koji smo fanovi Magdeburgškog banda Tokio Hotel biti ćemo impresionorani ovim fotografijama i reći 'Isuse, 'odvratno' ili 'super'...."
"Ovo su prve fotografije na kojima se vidi Tom Kaulitz (19) iz Tokio Hotel dok ljubi ženu."
"Zašto ne vidimo Tom-ovog brata Bill-a kako ljubi ženu?"

-"Ona (Chantelle) nije odletjela natrag u L.A sa svojim bandom. nakon nastupa u Stockholm-u kako je bilo dogovoreno.Ona je posjetila Toma u Hamburgu, 7 od 18 sati koliko je provela u Njemačkoj."
-"Chantelle stiže na Hamburgški aerodrom sa letom SAS 2645 Scandinavian Airlines u 3.45 ujutro( koji detalji). Zatim odlazi u hotel sa 3 zvijezdice 'Suitehotel Hamburg City' u blizini glavnog kolodvora.Tom dolazi po nju oko 5.00 posijepodne u svom srebrnom Audi R8. Odlaze do Elbe (rijeka), u Talijanski restoran 'La Vela' . Zatrim se njihov put nastavlja, piju u hotelskom baru 'East' i vraćaju se u Chantellein hotel."
-"Ali ne ulaze, ljube se u njegovom autu pola sata!"
"Zajedno ulaze u hotel u 3.00 ujutro, Chantelle ne može više hodati u visokim petama pa joj tom pomaže Tom kao džentlmen."
"Oko dva sata kasnije Tom napušta hotel i odlazi. Chantelle odlazi u London (GB) u 1.30 i onda natrag kući u L.A.."
"Chantelle objavljuje poruku na twitter.com prije i nakon leta o njenom boravku u Njemačkoj i da joj već nedostaje 'on'."

*omg... strašnoo...xDDDD
ona je odmah to morala objaviti... ahh
I sad, već sam na početku rekla.... ona je kao ispala dobra cura koja ne voli Casonove..... daa ziher...



Karaoke na www.tokiohotel.com

Photobucket


to je svee...
pusaa...



Post je objavljen 21.06.2009. u 20:07 sati.