Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

veliko nam je zadovoljstvo


izvijestiti vas da se A. S. Livorno Calcio nakon jedne godine izbivanja vraća u elitni razred talijanskog nogometa. U dvije utakmice doigravanja za popunu posljednjeg mjesta koje vodi u viši rang pala je Brescia ukupnim rezultatom 5:3. Čestitamo!

FK Velež je nakon turbulentnog početka, sezonu završio na solidnom 12. mjestu čime je osigurao natjecanje u elitnoj bosansko-hercegovačkoj premijer ligi i sljedeće sezone. Na žalost u vrh tabele koju su krojili novi prvak HNK Zrinjski i prvi pratitelj Istočno Sarajevo nije su uspio umiješati. Dodajmo da je uspjeh tim veći ako znamo da je prošlogodišnji šampion Modriča Maksima završio na 14. mjestu izbjegavši drugoligaški ponor za doslovno milimetar. Bravo rođeni!

FC St. Pauli sezonu u 2. bundesligi završava na vrlo solidnom 8. mjestu. U borbu za promociju u kremu njemačkog nogometa nije se uspjelo umiješati, ali zlatna sredina tradicionalno jakog drugog bundesligaškog razreda je sve samo ne neuspjeh. Čestitajmo ovim ponosnim Hamburžanima čije boje je svojevremeno branio i naš Ivan Klasnić.

Dodajmo ovom kratkom pregledu da je NK Zagreb završio sezonu 1. HNL na izvrsnom 5. mjestu. Europa je izmakla za samo jednu poziciju, ali mlada ekipa pod vodstvom trenera Luke Pavlovića obećava velike stvari za budućnost.

Kao što reče kolega oksinaldo RNK Split je ove godine izvodio prave bravure u 3. HNL jug. Prvi pratitelji iz Raštana su bili bez prave šanse. Ako se pitate kaj je ovo R u RNK, to nije revijalni ili rekreativni nego RADNIČKI. Što drugo nego nekadašnjem RNK ANARHU zaželiti sve najbolje u 2. ligi sljedeće sezone i da stoti rođendan 2012. proslavi s naslovom prvaka države
Ovaj popis je i dalje podložan nadopuni stoga vas molimo ako znate za još kakav uspjeh koji nam je ovdje promakao da ga svakako zabilježite.

Za one koji žele znati više:
AS Livorno Calcio
FK Velež
FC St Pauli
NK Zagreb
RNK Split

chuskezzi

Post je objavljen 21.06.2009. u 09:41 sati.