Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Googlarije (1) - Kako poševiti susjedovu kćer?


Evo ga! Konačno ste dočekali i to, dan kada kreće urnebesni cirkus perverznih google unosa čija putanja vodi ravno na moj blog. Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan. Nigdje na blogu nećete naići na tako iskrene i dobro raspoređene tekstove o kurčevima, pičkama, govnima i sisama kao kod mene. Iskreno ću vam priznati da me zadnjih mjeseci ništa toliko dobro nije nasmijalo kao ti smotani google perverzni unosi.
Nekima je dovoljno postaviti taj alat sa strane na blog da monitorira i usput hvata u klopku svakakve čudake, ali meni ne, jer ću se potruditi više nego ikoji bloger na kugli zemaljskoj da te perverzne kreature ponovno navučem na svoj blog. Kako? Tako što ću najzanimljivije unose obrađivati u epizodama koje će nositi naslove po pojedinom unosu. Pokušati ću donekle dosegnuti psihološke profile tih osoba, te im dati povod da, poput ubojica koji se vraćaju na mjesto zločina, opet kroče na moje tlo i doista shvate zašto su bili zločesti i upisivali takve gnjusne (b`stardovske) pojmove.

EPIZODA 1 : Kako poševiti susjedovu kćer?

Mirko P., godina 46, moreplovac. Sjedi u dnevnom boravku u svojoj fotelji, drži kist u ruci i lakira svoju Sony kameru od šperploče koju su mu prije par godina podvalili trgovački putnici u jednoj kenijskoj luci. Ali zato je dobio originalnu kutiju u kojoj je garancija, lažna, koju, isto tako, uredno održava i čisti od nakupina prašine svaki put kada se vrati s oceanskih prostanstava.
Žena ga baš i ne podnosi u zadnje vrijeme. Pitanje je kada je sve to uopće počelo. U biti, zna on to dobro. Kao dnevni anestetik koristi Sport Klub na MaxTv-u koji kombinira sa limenkama Becksa kojih uvijek ima u zavidnim količinama u frižideru. No, čak mu pomalo i taj program ide na neku stvar jer nisu komentatori kao nekad, poput njegovog imenjaka Kamenjaševića.
Zato mu se često dogodi da ugasi tv i odluta mislima sa limenkom piva u ruci. Osim što mu supruga ne daje u zadnje vrijeme, pogađa ga što je njegova maloljetna kćer od njega tražila pare za estetsku operaciju grudi. Skužio je i zašto. Često je viđa sa susjedovom kćeri koja ima zavidnu veličinu grudi za svoje godine. To je, valjda, naslijedila od majke - žene zbog koje njegov susjed više ne razgovara sa njim nakon što ih je zatekao zajedno u krevetu prije petnaestak godina. U to vrijeme susjedova kćer je imala negdje dvije godine, pa se čovjek nije dvoumio da dio ušteđevine, koju je čuvao za školovanje kćeri, uloži upravo u DNA analizu kako bi potvrdio je li on zapravo namagarčeni otac ili, što je još gore, magare koje izigrava ulogu oca. Mirko ja za svaki slučaj tih dana pobjegao na brod, a laknulo mu je nakon što su rezultati testa pokazali da on ipak nije otac tog djeteta.
Danas, dok gleda kroz prozor u obješene grudi žene koju je pritiskao prije skoro dva desetljeća, kod njega se javlja psihološki fenomen funkcionalne autonomije motiva. Manifestira se tako da u ponašanju određene jedinke tijekom čestog ponavljanja zadovoljenja primarne potrebe pomoću sekundarnog motiva dolazi do osamostaljenja, autonomije tog sekundarnog motiva koji prestaje biti samo sredstvo zadovoljenja neke fiziološke potrebe koja zahtijeva zadovoljenje. Za zadovoljenje fiziološke potrebe gladi kod malog djeteta, pojavljivanje majke je sekundarna potreba koja dovodi do zadovoljenja primarne.
U ovom slučaju Mirko je dijete, susjeda obješenih grudi je majka, a njena propupala kćer je mlijeko, tako svježe i prirodno.
I zato, svima nama nameće se pitanje danas, u ovaj kišni božji dan, trebamo li gospodina Mirka udaljiti od njegovog po-tko-zna-kojeg pokušaja socijalizacije samo zato što je sjeo pred svoje računalo i utipkao u tražilicu "kako poševiti susjedovu kćer". Znam, vama je ovo sve skupa poprilično smiješno, ali budimo jednom ljudi, i prije nego što bacimo kamen, pomozimo čovjeku da pronađe način kako da poševi susjedovu kćer.







Post je objavljen 21.06.2009. u 12:20 sati.