Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radionicasnovaakcije

Marketing

Amethyst herringbone-PRODANO

Naušnice u cjelosti napravljene od 925 srebra i ametista. Ako želite, moguće ih je oksidirati prije slanja thumbup

Donacija: Amorfia

Ametist je «Kamen preobrazitelj». Iscjeljuje, restrukturira i obnavlja tijelo, um i dušu. Posjeduje univerzalnu vibraciju i omogućuje punjenje drugih kristala. Ovo je kamen snage, mira, zadovoljstva, zaštite i duhovnosti. Pročišćuje i izvrstan je za meditaciju. Balansira auru, kontrolira teške misli, izoštrava intelekt, donosi zadovoljstvo i iskrenost. Štiti od ekscesa bilo kojeg oblika, smiruje, kontrolira temperament. Transformira niže vibracije u više oblike. Štiti od psihološke i emotivne manipulacije. Nošenje za vrijeme spavanja, a i u budnom stanju, smanjuje ljutnju, nestrpljivost i noćne more. Nositelj je ljubičaste zrake, simbola duhovnosti, pa u svim religijama zauzima važno mjesto, jer pomaže pri uzdizanju svjesnosti i izoštravanju intuicije; simbolizira pobožnost.
Pomaže pri otrežnjavaju iz alkoholiziranog stanja. Simbolizira trijeznost. Jako je dobar u rješavanju problema s narkomanijom.
Otklanja glavobolju i migrenu, pomaže pri nesanici i artritisu, djeluje umirujuće. Regulira krvni tlak. Pomaže u stvaranju hormona, regulira metabolizam, čisti mnoge organe, pomaže cirkulaciju krvi i limfe, podiže imunitet. Dobar je protiv debljanja.
Podržava krunsku čakru.
Čisti se pod tekućom vodom, a puni se u zemlji ili na mjesecu. Ne smije se puniti na suncu.


Photobucket


Početna cijena: 80,00 kn
Šifra predmeta: AZŠ029
Način dostave: poštom (na konačnu cijenu + 10 kn poštarine)

Vrijeme trajanja aukcije: Do 28.06.2009. u 12:00h


Post je objavljen 20.06.2009. u 10:33 sati.