Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Plavi Maksimir u ljubičastom tonu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Ovogodišnji spektakl dodjele nagrada najmlađim kategorijama nogometne mladeži Zagreba bio je veličanstven. Iako navikli već na odličnu organizaciju glavnog režisera gospodina Mire Davidovića, ovogodišnje izdanje moralo je biti posebno ako ni zbog čega drugoga a onda ambijenta pomoćnog maksimirskog stadiona Hitrec-Kaciana.
Reprezentacije grada u kategorijama limača i starijih zagića odigrale su revijalne utakmice protiv prvaka svojih liga, a zanimljivi su bili i ogledi ekipa trenera Istoka i Zapada i kao posebna poslastica utakmica trenera Dinama protiv momčadi HRT i prijatelja.
Na tribinama su pak roditelji budno i tiho pratili svoje najmilije, a najbrojniji i najglasniji među njima bili su navijači Dubrave. Ništa čudno obzirom na osvojeni naslov. Svaka ekipa koja uspije s trona skinuti najveće gradske klubove posebno je euforična pogotovo što se takve prilike na događaju često. Tako su jučer na gradskom stadionu u Maksimiru dečki iz Dubrave slavili povijesni uspjeh uz svoju himnu "Najbolji su dečki naši".
Za predivnu scenografiju i kostimografiju na tribinama i na terenu (naravno Dubravaša) krivi su mama i tata Budja. Svaka čast, ljudi, i kapa do poda!
Slike sa ovog događaja pogledajte pod "Aktualno".

Post je objavljen 20.06.2009. u 09:49 sati.