Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/greenosoba

Marketing

cerek Moj blog je užas!
Zadnjih par dana uopce nisam htjela ni ic na njega.Napravila sam pravu kakicu od njega :(

Dobila sam 1. posao.Danas mi dolazi Donicerek prvi pas kojeg cu cuvat 5 dana :)
Sladak je,mali mjesanac..nis posebno,ali njegova gazdarica kaze da je jako umiljat,pa se veselim.Javila mi se jos jedna zena koja hoce da joj secem psa :))
to bi znacilo drugi posao :))
Danas je finale HTZ-a..necu ic u studio zato kaj je Matej ispao,pa nemam kak unutra..zapravo imam prek Tonija,ali tata je rekao da se nisu culi neko vrijeme,pa mu je glupo da ga sad zove..

Ahh... cula sam nesto.. sto je postalo moj zivotni moto :))
Sanse da uspijem kao glumica (to je ono za sta zivim) su 1/1000000 (jedan naprama milijun),ali ja cu biti ta jedna.. zivim za to. :))

Nedostaje mi moj brat,zove se Jorge (Horhe se cita) i ima 26 godina.Zivi u Venezueli.Nedostaje mi cijela obitelj,tamo su svi uvijek sretni.. mislim ono,na sprovodima se pleše.... kuce su sarene,uvijek ima muzike i hrane..cetvrtina moje obitelji od tamo zauzme cijelu ulicu kad imamo rostilj i to samo cetvrtina... sve ih jako volim,nadam se da cu brzo otici tamo i sve ih posjetiti :))

DIJETE JE ZDRAVO!Mama je danas bila na ultrazvuku,neki 4D...nemam pojma,ali je rekla da skroz blizu vidis bebu kao da je jako velika,a zapravo ima 4 cm :))

Ugl.Javi vam se jos,u cetvrtak idem na more :))

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 19.06.2009. u 14:54 sati.