Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/undergroundroses

Marketing

Materijaliziran... nebo nije granica... nebo je tek početak!

Ev narode vaš smoto se vratio. xD
U pauzi između ispita i svih tih gluposti odlučio sam napokon napisati novi post. Jebiga nema neke nove pjesme. Zasad. Sam ću reći da je u procesu stvaranja jedna moćna pjesma. Ne, nisam umišljen, nego mi se zbilja čini moćnom, a na vama će biti da procijenite jel uopće valja.
Uglavnom...
Materijaliziran sam! I jako happy! Samo nemojte se ljutiti, imam zabranu korištenja njenih slika i njenog imena općenito. xD Ali vam mogu reći da je zbilja genijalna! ^^ Naravno, i preslatka, i... ne smijem biti toliko sladunjav. xD
Ukratko, zbilja mi se sviđa i po izgledu (obožavam njene oči u ruke! ^^, a o usnama da ne pričamo xD), ali još više po karakteru, jer ona zbilja ima moćan karakter! A znate da je to meni možda i najvažnije! :)
Eto... iskreno... sad kad imam nju, kao da mi je zatvoren lanac ajmo reći sreće. Imam sve što mi treba i zbilja sam sad totalno ispunjen, još sretniji, iskreno sretan! :D I zato slušam stalno samo žestoku mjuzu. xD Znam čudan sam, ali eto.
Bijah pu utorak na Slipknotu! Majko sveta koji koncert! :O Dečki su zbilja odradili fantastičan show, a rulja je bila zakon! A šta se drugo očekuje od Hrvata!? :D Ostavio sam sve svoje frustracije u toj dvorani, u svim onim šutkama u kojim sam izgažen i u kojima sam i sam gazio. :) Damn it, I just love SHUTKA!!! xD Sruše te, gaze i onda dignu, zagrle i bengamo zajedno! Metalhead 4 life! ^^ A Wall Of Death na KSE-u je bio nešto što bi svatko trebao doživit! Ma ne samo to! I Spit It Out Crazy Test! Kad cijela dvorana čuči i Corey da znak i svi odjednom skoče! Ja sam baš gledao iza sebe u tom trenutku. I sad se naježim kad se sjetim kako je to moćno izgledalo! D fuck! Corey je obećo da će se vratiti, a kad se vrate vodim sve svoje najdraže na taj koncert, jer ovo je nešto što se mora doživjeti! :D
Eto... Uživajte narode!

Post je objavljen 19.06.2009. u 13:04 sati.