Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/little-boy

Marketing

Pišem novi post nakon nekoliko dana!!!!!!!!!!!!!!

Dear People!
Evo da vam napišem jedan post nakon nekoliko dana, hvala vam na ova 3 komentara. Bit ću iskrena nisam puno skupila, ali eto. Ovaj vikend sam bila u Veroni i u Gardalandu bilo mi je tako lijepo, u Gardalandu sam vidjela slobodni pad i vlak smrti. Iznenadila sam se kad sam to vidjela, moj najdraži film je Titanic gledala sam ga dva puta i uvijek sam se na kraju filma rasplakala, plakala sam kao kišna godina. U Nedjelju sam imala 13 rođendan baš sam ga lijepo provela, osjećala sam se kao nikada.
Jučer sam popodne napisala dva pisma prvo pismo sam napisala za firmu Premisu, a drugo pismo sam napisala za Noru Foru i to je baka danas odnjela na poštu. Jedva čekam da mi Nora odgovori, ove godine sam prošla sa 5, samo imam jednu 4 iz Matematike profesor me molio da to popravim i rekla sam mu da budem.
U Subotu kad sam trebala ići u hotel sa grupom dvije su cure kasnile dva sata bili smo svi živčani, a u Nedjelju kad smo trebali ići doma te dvije ženske su rekle da idemo doma u 18:00 h a vodić je htio u 15:00 h i on se sa curama složio, nemoguće. Kad smo došli u hotel nabrzaka smo se oprali i spustili smo se na večeru vlasnik nam je rekao da je večera u 19:00 h, onda smo u to doba stigli onda je rekao da je večera u 19:30 h i tako smo svi na vrijeme stigli.
Nakon večere smo ja, baka i Tanja sjedile pokraj bazena slušajući muziku i odmah smo otišli na spavanje. Eto ne znam što bi više napisala, komajte mi.
Kiss me and bye!

Post je objavljen 18.06.2009. u 14:37 sati.